Femke Buma, huidspecialiste en eigenaresse van la Femme: ‘Als huidspecialiste ben ik in de loop der jaren steeds enthousiaster geworden over de werking van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten. Natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de werkstoffen beter opgenomen worden in je huid. Ik wil graag meer mensen inspireren over natuurlijke huidverzorging, want ik zie huidproblemen bij elk huidtype verdwijnen door het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Daarom laat ik graag mijn klanten aan het woord over hun huidverzorgingsritueel en de ervaring met natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten.

Zo is Maartje Geertsma uit Sneek, alweer 10 jaar een vaste en trouwe klant van La Femme. Ik heb met haar een leuke band opgebouwd. We zijn beide ook even oud en hebben daarom ook dezelfde huidveranderingen. Ik laat Maartje graag aan het woord.

Over Maartje:

· Woont in Sneek
· 2 kinderen
· Beroep: psycholoog
· Al 10 jaar klant bij La Femme
· Én gebruikt al 10 jaar natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten

 

Voor welke behandeling(en) kom je meestal?
“Ik kom eens in de 6 weken langs voor de gezichtsbehandeling Classic, deze wissel ik ook graag af met een heerlijk uitgebreid arrangement. In de zomer kom ik voor gellak op mijn teennagels en laat regelmatig mijn wenkbrauwen verven. Ook kom ik graag naar de events. De eerste keer was ik aanwezig bij het 12,5 jarig jubileum van La Femme, waarbij Jane Scrivner persoonlijk aanwezig was. Ik ben erg fan van haar producten! “

Wat vind je fijn aan een gezichtsbehandeling, zie je ook resultaat?
“Het fijnste aan een gezichtsbehandeling is de ontspanning die het met zich mee brengt. Daarnaast frist mijn huid er heerlijk van op en wordt rustiger. Ik voel mij altijd herboren na een behandeling! ”

Hoe lang gebruik je de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Jane Scrivner en Jane Iredale make-up?
“ Sinds dat ik bij jou klant ben, ook ongeveer 10 jaar. “

Meer over het merk Jane Scrivner
Ik (Femke) vertel je tussendoor graag meer over het merk Jane Scrivner. Jane heeft een 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn ontwikkeld. Deze producten gebruiken we in de salon tijdens een behandeling en het hele assortiment is bij ons verkrijgbaar. Al meer dan 30 jaar is Jane actief in de huidverzorging en ziet dat de pure ingrediënten de huid zichtbaar versterkt en de natuurlijke glow van de huid naar voren haalt. Alle ingrediënten in de producten van Jane Scrivner zijn vers, puur, onbewerkt en van plantaardige en waar het kan van biologische afkomst.

Waarom kies je voor natuurlijke huidverzorgingsproducten?
“ Ik kom al 10 jaar lang bij jou in de salon en door de combinatie van jouw expertise ben ik de producten gaan gebruiken. Het voordeel is ook dat je de producten gebruikt tijdens de gezichtsbehandeling. Dat heb ik sinds het begin al als zeer positief ervaren en daarom ben ik de producten ook gaan gebruiken. Ze voelen goed aan en irriteren mijn huid niet. Ik heb een gevoelige huid en de producten zijn zacht en kalmerend. Daarnaast vind ik het prettig dat er geen synthetische hulpstoffen in verwerkt zijn zoals parfum en kleurstoffen.”

Wat vind je fijn aan de producten?
“Ondanks dat de meeste producten uit oliën bestaan, neemt mijn huid het goed op. Het voelt prettig aan, ik zie resultaat en kan de producten afwisselen. Omdat ik een gevoelige huid heb, kunnen producten mijn huid al snel irriteren. Daarom vind ik het heel fijn dat deze producten niet prikken/ mijn huid irriteren. ”

Heeft het ook iets verbeterd aan je huid?
“Ja zeker! Mijn pigmentvlekken in mijn gezicht zijn weg en daar ben ik erg blij mee. Ook is mijn huid rustiger en egaler geworden. Ik heb nauwelijks meer last van een gevoelige en onzuivere huid. ”

Femke Buma: dat is het mooie aan natuurlijke producten. Het brengt je huid weer in balans. De natuurlijke ingrediënten in huidverzorgingsproducten worden beter en dieper in de huid opgenomen. Dit versterkt je natuurlijke huid barrière. Een gevoelige huid wordt beter beschermt door invloeden van buitenaf en is minder vatbaar voor droge en geïrriteerde plekken.

Wat is je favoriete product en waarom?
‘Ik gebruik op het moment veel natuurlijke producten. Maar de gezichtsoliën van Jane Scrivner zijn wel mijn favoriet. Met name de Intens Oil, omdat deze mijn pigmentvlekken heeft verwijderd. Ook gebruik ik de natuurlijke make-up van Jane Iredale. Mijn favoriete make-up is de Pure Pressed Powder. Deze poeder werkt mooi egaliserend, en is heel natuurlijk en bevat een hoge SPF.

Welke huidverzorgingsproducten gebruik je op dit moment?
“Bijna je hele assortiment 😉

Ik reinig mijn huid met de Nourishing Cleanser en sinds kort is daar de Purifying Cleanser bij gekomen voor in de ochtend. Ook gebruik ik de Skin Foliate waardoor ik weinig tot geen onzuiverheden meer heb. Deze wissel ik ook wel af met de Skin drink.

Als serum gebruik de Bioluronic buzz en Circadian Vit. C

Drie gezichtsoliën (welke ik afwissel); skin elixir, affirmative en intense oil. Daarnaast nog de overnight recharge balm.

Ook ben ik fan van de oogverzorging. Oja, de OO cream hoort er ook nog bij. Is een fijne dagcréme!

Mijn make-up bestaat uit de gezichtspoeder en blush van Jane Iredale, ook gebruik ik van dit merk een oogschaduw, de mascara en een wenkbrauwpotlood. En nog een lipstick! Het is mooie natuurlijke en verzorgende make-up! ”

Femke Buma: Ik wil Maartje graag bedanken voor het vertellen van haar verhaal. Ik hoop dat dit verhaal je geïnspireerd heeft om voor natuurlijke producten te kiezen. Ik gun iedereen een stralende en gezonde huid en deel daarom graag deze succesverhalen van mijn klanten. Wil je meer weten of ben je op zoek naar huidadvies? Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag!