MASSAGES

 
Massages voor diepe ontspanning en herstel   
Bij onze lichaamsmassages werken wij met de heerlijk geurende massageoliën van Jane Scrivner. Op basis van biologische jojoba olie, kokosolie en essentiële oliën. Een lichaamsmassage ontspant, herstelt je lichaam en daarmee het evenwicht tussen lichaam en geest.

Lichaamsmassage 40 minuten

Lichaamsmassage van rug/schouder, nek en hoofdhuid met biologische warme oliën. Spieren ontspannen en de droge huid wordt gevoed….

40 minuten massage voor € 50,00

Lichaamsmassage 60 minuten

Massage van top tot teen gemasseerd met warme biologische olie. Een weldaad voor lichaam en geest. Voor complete ontspanning en een gehydrateerde huid.

60 minuten massage voor € 75,00

Thaise massage 90 minuten

Thaise Massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen fysieke en geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-rug en hoofdpijn. Eigenlijk is Thaise massage een soort mix van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen.

Voetmassage 55 minuten

Laat uw voeten heerlijk tot rust komen met een lekkere voetmassage. Uw voeten worden gemasseerd met Thaise voetreflex massage technieken met als resultaat een directe diepe ontspanning. Geeft pijn verlichting, zorgt voor meer energie en heerlijke zachte voeten!

 

55 minuten massage voor € 60,00

Hand- en armmassage 30 minuten

Handen en armen worden dagelijks flink belast, waardoor afvalstoffen zich ophopen, wat een gespannen gevoel kan geven. Handen kunnen droger gaan aanvoelen door invloeden van buitenaf. Een hand en arm massage geeft hierbij verlichting, biologische kokos en jojoba olie voeden en hydrateren de kwetsbare huid van de handen. De combinatie van warme olie, klassieke massage grepen en drukpunt massage is een weldaad voor mensen die dagelijks hun handen intensief gebruiken.

 

30 minuten massage voor € 30,00

Contact 

Kanaalstraat 3
8601 GA Sneek

info@lafemmesneek.nl
0515 434 303

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00

[/db_pb_signup]