OVER LA FEMME

 

Femke Buma

Femke startte met Schoonheidssalon La Femme in 2002. Sinds 2008 is mijn praktijk gevestigd op Kanaalstraat 3 in Sneek, vlakbij het station.

De huid van binnenuit
“Hoe werkt het lichaam? Welke werkstoffen werken wel en welke niet? Ik ben in de loop der jaren steeds enthousiaster geworden over de werking van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten. Natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de werkstoffen beter opgenomen worden in je huid.”

Aandacht en ontspanning
“Dát is wat ik mijn gasten gun. Ik zie mensen diep ontspannen en tot zichzelf komen. Ik zie huidproblemen verdwijnen en ik zie het zelfvertrouwen van mensen groeien. Daar doe ik het voor!”

Voor vrouwen én mannen
“Ook steeds meer mannen weten de weg naar mijn salon te vinden. Waarom zou ontspanning, jezelf verwennen en goed zorgen voor je huid alleen iets voor vrouwen zijn? In 2017 besloot ik om de naam van mijn bedrijf te wijzigen van La Femme in La Femme et l’Homme. Zodat mannen die mijn bedrijf nog niet kennen ook weten dat zij welkom zijn!”

Eliza Lanting

” Hoi, ik ben Eliza Lanting en woon in Ijlst. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij La Femme.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor uiterlijke verzorging en droom ik ervan om schoonheidsspecialiste te worden. Die droom is uitgekomen!

La Femme was voor mij de ideale stageplek om het vak te leren  en waar ik met heel veel plezier mijn (sociale) vaardigheden heb kunnen ontwikkelen.

Het maakt mij blij en dankbaar wanneer ik mensen mooi kan maken en kan laten voelen en ze na een behandeling weer stralend de deur uitgaan.

Ook vind ik het een uitdaging om mensen te helpen bij huidproblemen. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe vervelend het is om een slechte huid (acne) te hebben. Inmiddels weet ik wat wel en niet werkt.

Ook ben ik fan van de natuurlijke en biologische producten van Jane Scrivner. Hierbij zie ik groot verschil!

Mensen komen graag bij mij terug voor de fijne sfeer, rust en de massage!

Graag tot gauw! “

Neem eens een kijkje binnen bij La Femme

Contact 

Kanaalstraat 3
8601 GA Sneek

info@lafemmesneek.nl
0515 434 303

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00