OVER LA FEMME

 

Femke Buma

Femke startte met Schoonheidssalon La Femme in 2002. Sinds 2008 is mijn praktijk gevestigd op Kanaalstraat 3 in Sneek, vlakbij het station.

De huid van binnenuit
“Hoe werkt het lichaam? Welke werkstoffen werken wel en welke niet? Ik ben in de loop der jaren steeds enthousiaster geworden over de werking van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten. Natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de werkstoffen beter opgenomen worden in je huid.”

Aandacht en ontspanning
“Dát is wat ik mijn gasten gun. Ik zie mensen diep ontspannen en tot zichzelf komen. Ik zie huidproblemen verdwijnen en ik zie het zelfvertrouwen van mensen groeien. Daar doe ik het voor!”

Voor vrouwen én mannen
“Ook steeds meer mannen weten de weg naar mijn salon te vinden. Waarom zou ontspanning, jezelf verwennen en goed zorgen voor je huid alleen iets voor vrouwen zijn? In 2017 besloot ik om de naam van mijn bedrijf te wijzigen van La Femme in La Femme et l’Homme. Zodat mannen die mijn bedrijf nog niet kennen ook weten dat zij welkom zijn!”

Onze stagiaires

Elk schooljaar zijn er weer twee enthousiaste stagiaires bij La Femme die stage komen lopen.  Bij hen kun je ook terecht voor een schoonheidsbehandeling zodat ze kunnen werken aan hun vaardigheden en jij voor een aantrekkelijke prijs jezelf even mooi kunt laten verzorgen. Ze stellen zich graag aan je voor.

(Senna, links) “Hi, ik ben Senne en zit in het 2e jaar van de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik werk graag met mensen en hou ervan om mensen in de watten te leggen. De salon sprak mij heel erg aan vanwege de persoonlijke benadering, het huiselijke gevoel en de mooie natuurlijke producten. Je kunt bij mij op dinsdag en woensdag terecht voor leuke aanbiedingen zoals het herfst arrangement en andere behandelingen. Graag tot gauw!”

(Frouke, rechts) “Hi, ik ben Frouke, ben 17 jaar oud en woon in ijlst. En zit in het tweede jaar van de opleiding schoonheidsspecialiste aan het Friese Poort (Firda) in Leeuwarden. Ik ben sociaal, enthousiast en behulpzaam en leergierig in de dingen waar ik interesse in heb. Ik heet je graag welkom in de salon op donderdag en vrijdag, en hoop veel te kunnen leren bij La Femme.”

 

Neem eens een kijkje binnen bij La Femme

Contact 

Kanaalstraat 3
8601 GA Sneek

info@lafemmesneek.nl
0515 434 303

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00

[/db_pb_signup]