Skinfoliate Fruitzuurpeeling

35,50

Peeling

 

 

Beschrijving

Deze huidverzachtende en herstellende blend is het perfecte recept voor een gezonde huid.  Een natuurlijke mix van AHA’s en BHA’s. Dit zijn zuren die op een milde wijze dode huidcellen verwijderen waardoor de huid er frisser uit zal zien en verstopte poriën en puistjes zullen verminderen. Deze exfoliant helpt om de natuurlijke barrière van de huid te herstellen waardoor de huid meer weerstand kan bieden tegen ongewenste bacteriën.

Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) lossen de ‘lijm’ op die dode huidcellen vasthoudt op het huidoppervlak. AHA’s stimuleren ook de collageen- en celomzetting, terwijl de Beta Hydroxy Acids (BHA’s) dieper graven en de poriën exfoliëren, met name olieachtige poriën en huiden die gevoelig zijn voor acne.

Gebruik: Begin in eerste instantie een of twee keer per week met Skinfoliate. Dit om te zien hoe het op je huid werkt en bouw het vervolgens op naar tweemaaldaags gebruik (ochtend en avond). Druppel een paar druppels op een wattenschijfje en veeg zachtjes over het oppervlak van je gezicht, nek en decolleté.

 

Extra informatie

Gewicht 150 g
Milliliters