THAISE MASSAGE

Thaise Massage nu bij la Femme!

Als schoonheidsspecialiste ben ik altijd op zoek naar nieuwe schoonheidsrituelen en behandelingen die zorgen voor een unieke en ontspannende beleving. In de Thaise massage ontdekte ik dat ik er in plaats van moe/loom juist energieker van werd en het ontspannende effect langer aanhield!

Thaise Massage: wat is het precies?
Thaise Massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met kruiden en voeding gezonde mensen gezond kan houden. De massage bestaat 2500 jaar.

Thaise Massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen fysieke en geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-rug en hoofdpijn. Eigenlijk is Thaise massage een soort mix van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen.

Een Thaise massage zorgt voor een optimalisatie van de bloedcirculatie en het lymfeklierenstelsel. Thaise Massage ondersteunt ook het immuunsysteem en helpt tegen de symptomen van veroudering. Het zorgt kortom voor meer vitaliteit. De Thai geloven dat het levensverlengend werkt!

Herboren na een Thaise Massage!
Na een Thaise Massage voel je je herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise Massage houdt ongeveer drie à vier dagen aan.

Hoe ziet een Thaise Massage eruit?
Bij binnenkomst krijg je een handen- en voetenbadje en krijg je een gemakkelijk zittende broek aan. Je neemt plaats op een matras op de grond.

Tijdens de massage brengt de masseuse je in diverse yogaposities. Daarom noemt men Thaise Massage ook wel eens ‘Yoga for lazy people’. De masseuse maakt tijdens de (stevige) massage gebruik van haar voeten, ellebogen en haar volledige lichaamsgewicht. Na afloop kom je bij met een kopje gemberthee!

Thaise Massage €90,00  90 min.

Wanneer je massage wilt opnemen als onderdeel van een gezonde levensstijl (afvallen, gezond eten, meer bewegen, minder stress) dan is eenmaal per maand een passende frequentie.

5 rittenkaart Thaise Massage €425,00 (€45 korting)
10 rittenkaart Thaise Massage € 864,00 (€94 korting)