Intense Oil Gezichtsolie

36,65

De Intens Oil van Jane Scrivner is een rijke gezichtsolie die je huid beter helpt te herstellen. Het heeft een mooie helende werking. Het vermindert fijne lijntjes, droge plekken, pigmentvlekken en littekens. Het geeft een intens huid verbeterende resultaat.

✓ Natuurlijke en biologische ingrediënten
Anti-aging gezichtsolie; vermindert fijne lijntjes en rimpels
✓ Herstelt zonneschade en vermindert pigmentvlekken
✓ Helpt bij herstellen van littekens 
✓ Voedt de droge huid intens en direct
✓ Geschikt voor alle huidtypes, maar met name de rijpere en gevoelige en beschadigde huid
✓ Ook zeer geschikt voor het (extra) herstellen van een acne of eczeem huid
✓ 30ml

Beschrijving

Intens Oil van Jane Scrivner

De Intens Oil is een therapeutische olie voor de rijpere en/of gevoelige huid. De natuurlijke ingrediënten, zoals rozenbottelolie, helpen je huid makkelijker te herstellen en vernieuwen. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken (die ontstaan door zonneschade). Ook gaat het uitdroging van de huid tegen en helpt littekens beter te genezen.

Herstellende gezichtsolie

Deze gezichtsolie is speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij beschadigingen en littekens. Dit kan zonneschade zijn of beschadigingen door acne of eczeem. De natuurlijke ingrediënten worden beter, makkelijker en dieper opgenomen in de huid. Dit versterkt je natuurlijke huidbarrière. Daarom is een gezichtsolie een waardevolle toevoeging in je huidverzorging. De olie heeft een rijke aardse geur die wordt ervaren als ‘een beetje rokerig’. Dit kan variëren per oogst. De geur verdwijnt gelijk na het aanbrengen. De olie herstelt en vernieuwt de huid.

Het voedt, vernieuwd en hersteld

Deze olie is geschikt voor alle huidtypes die wat extra voeding en aandacht kunnen gebruiken. Het is met name geschikt voor de gevoelige en rijpere huid (menopauze). Het helpt verloren vocht en elasticiteit aan te vullen. Een gevoelige huid is vaak droog en kwetsbaar, daarom is het voeden, vernieuwen en herstellen van de huid belangrijk. Dat is precies wat deze olie doet. Zelfs bij (oude) littekens, pre- en postoperatieve littekens en brandwonden is de Intens Oil veilig te gebruiken en ondersteunt het de genezing van binnenuit.

“ Door het gebruik van de Intens Oil zijn mijn pigmentvlekken in mijn gezicht verdwenen! Ook is mijn huid rustiger en egaler geworden. Ik heb nauwelijks meer last van een gevoelige en onzuivere huid. “ vertelt Maartje, alweer 10 jaar een vaste en trouwe klant van La Femme. Lees hier haar ervaring over natuurlijke huidverzorgingsproducten 

Alle natuurlijke ingrediënten:

Het is van nature verrijkt met voedende vetzuren en vitamine A, C en E. Deze ingrediënten werken samen met je natuurlijke huidbarrière. Een sterke huidbarrière maakt je huid weerbaarder voor invloeden van buitenaf en zorgt voor een gezonde, stralende huid.

  • 100 % biologisch met koud geperste Rosa Mosqueta (rozenbottelolie) uit Chilli. De beste olie voor huidvernieuwing.
  • Vitamine A zorgt voor het herstel van je huid
  • Vitamine C gaat huidveroudering tegen en geeft je huid een enorme vocht boost
  • Vitamine E heeft herstellende eigenschappen, beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en het versterkt je natuurlijke barrièrefunctie.

Zo gebruik je de Intens Olie:

Breng 1 pompje van de olie aan op je vingers, verdeel het en druk zachtjes en spaarzaam op je gezicht. Gebruik het eenmaal per dag als onderdeel van je huidverzorgingsroutine, dit kan zowel overdag als voor de nacht. Reinig altijd eerst je huid, breng daarna eventueel een serum aan en daarover de gezichtsolie. Voor optimaal resultaat kun je als laatste stap de OO cream, over oil cream, van Jane Scrivner aanbrengen. Het omsluit en houdt alle aangebrachte werkzame stoffen vast. De crème dient eigenlijk als een soort jasje over de olie. Het resultaat is een sterke, gladde, jonge huid.

Speciaal voor de momenten dat je er de volgende dag geweldig uit wil zien! Breng Intense Olie ‘s avonds aan en ontdek bij het ontwaken dat je huid glad en optimaal gevoed is.