Skin Drink Gezichtsspray

35,40

Hydraterende en verfrissende spray voor het gezicht

✓ Natuurlijke oliën
✓ Heerlijk om je huid mee op te frissen
✓ Voedt, hydrateert en houdt de huid in balans
✓ De heerlijke geur laat je ontspannen

Beschrijving

Skin Drink, een verfrissende gezichtsspray

Skin Drink Gezichtsspray, ook wel een face of body mist genoemd, kun je eenvoudig over je gezicht sprayen. Deze neveldouche laat natuurlijke oliën achter op je gezicht die je huid voeden, hydrateren en in balans brengen. Letterlijk barstensvol essentiële oliën dankzij de drie huidvriendelijke bloemen en harsen.

Natuurlijke face mist van Jane Scrivner

Deze face mist is een neveldouche en heerlijke spray voor je gezicht. De Skindrink bevat 100% biologische lavendel en rozenwater en in combinatie met Somalische wierrook-olie zorgt dat voor een optimale huidverzorging, terwijl de geur van lavendel en rozen je geest kalmeert en verfrist. Gebruik de gezichtsspray na het reinigen van je huid en spray deze op je gezicht of spray de lotion als finishing touch over je make-up waardoor je make-up beter zit. Neem het mee in je strandtas en je voelt en ziet er gelijk frisser uit. Spray de Skin Drink eenvoudig over je gezicht. Terwijl het water verdampt, laat de skin drink een heerlijke film van oliën achter die je in kunt masseren om te voeden, in balans te houden en te hydrateren.

Ingrediënten:

  • Lavendelwater: kalmeert, balanceert, ontstekingsremmend, bacteriedodend, herstelt, repareert, regenereert en verzacht.
  • Rozenwater: hydrateert, verzacht en vernieuwt.
  • Wierrook essentiële olie (Boswellia Carterii): verstevigt, lift en werkt ontstekingsremmend
Zo gebruik je de gezichtsspray

Voor gebruik goed schudden om de Frankincense olie goed op te laten nemen. Houdt de fles op 20 tot 30 cm afstand van je gezicht, sluit je ogen en spray een fijne mist over je gezicht. Masseer het zacht in. Gebruik Skin Drink na de Cleanser, voor of na het aanbrengen van je gezichtsolie voor een gehydrateerde en gladde huid. Ook heerlijk om je huid mee op te frissen.

Tip! Gebruik deze verfrissende facemist in combinatie met de Nourishing Cleanser van Jane Scrivner. Deze combinatie reinigt en voedt de huid optimaal.

Meer weten over lavendel in cosmetica?

Lees dan hier mijn blog.