Nachtcrème Overnight Recharge Balm

65,90

Deze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes, maar is ontwikkelt om de (vermoeide) huid ‘s nachts volledig op te laden. Het herstelt de huid na uitdroging van de weersinvloeden, blootstelling van de zon of airco, kloofjes of een pijnlijke huid.

Beschrijving

Met deze nachtcrème ‘Overnight Recharge Balm’ wordt de huid ‘s nachts volledig opgeladen. Het beschermt de huid, herstelt huidbeschadigingen en voedt de huid voor een 100% opgeladen look. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral gericht op de de rijpere en drogere huid. Ook geschikt voor een huid met acne of eczeem.

De krachtige voedingsstoffen in deze nachtcrème vullen de natuurlijke barrière van de huid aan. Deze barrière beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
Het bevat essentiële vetzuren en natuurlijke vochtinbrengende voedingsstoffen om de huid te voeden.
Verder bevat deze nachtcrème vitamines A, B, C, D. E, F en K.
Het heeft een optimale balans van omega’s 3, 6 en 9 die zorgen voor een betere veerkracht van de huid.
Wakker worden met een frisse, opgeladen huid met deze zachte Overnight Recharge Balm.

Breng ‘s avonds, na het reinigen van de huid, een dun laagje van de nachtcrème aan. Masseer het zachtjes in totdat het volledig in de huid is opgenomen. Gebruik het een of twee keer in de week in plaats van de gebruikelijke gezichtscrème of olie. Perfect in combinatie met de ‘OO’ cream voor een gehydrateerde en beschermde huid.