Nachtcrème Overnight Recharge Balm

65,90

Deze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes, maar is ontwikkeld om de (vermoeide) huid ‘s nachts volledig op te laden. Het herstelt de huid na uitdroging van de weersinvloeden, blootstelling van de zon of airco, kloofjes of een pijnlijke huid

✓ Natuurlijk en biologische nachtcrème
✓ Geschikt voor alle huidtypes✓ Herstelt huidbeschadigingen
✓ Het bevat essentiële vetzuren om de droge huid te voeden.
✓ Verbetert de elasticiteit en ondersteunt het collageen.
✓ Ook geschikt voor de acne en eczeem huid, vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende ingrediënten
✓ Tijdens de nacht herstel je hier 3 maal zo snel, ondersteun dit proces met deze natuurlijke nachtcrème

50 ml

Beschrijving

Overnight Recharge Balm van Jane Scrivner 

Met deze natuurlijke nachtcrème ‘Overnight Recharge Balm’ van Jane Scrivner wordt de huid ‘s nachts volledig opgeladen.Het is een zeer rijke en voedende en herstellende nachtbalsem en voorziet gedurende de hele nacht je huid van opbouwende werkstoffen. Het beschermt de huid, herstelt huidbeschadigingen en voedt de huid voor een 100% opgeladen look. 

Het is geschikt voor alle huidtypes. Het is vooral gericht op de de rijpere en droge huid, maar ook de normale huid die vermoeid is en moet worden opgeladen. Vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende ingrediënten is het ook geschikt voor een huid met acne of eczeem. 

Waarom een nachtcrème gebruiken?

In de nacht herstelt je huid driemaal zo snel. Terwijl je slaapt staat je huid ‘aan’ en is druk bezig schade te herstellen en aangebrachte voedingsstoffen op te nemen. Maak hier optimaal gebruik van en breng, nadat je je huid gereinigd hebt, een cocktail aan met voedende werkstoffen waaronder vitaminen, antioxidanten en mineralen. Zo benut je je schoonheidsslaap ten volle!

Natuurlijke nachtcrème 

De krachtige voedingsstoffen in deze nachtcrème vullen de natuurlijke barrière van de huid aan. Deze barrière beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Het belangrijkste ingrediënt in de overnight recharge balm is neemolie. Dit komt uit India. Neemolie is rijk aan essentiële vetzuren, deze kan je huid zelf niet aanmaken, daarom is het belangrijk om deze zelf te smeren. Deze vetzuren voorkomen een droge huid en hebben een zeer sterk herstellend vermogen.

Nachtcrème vitamines en boters


De rijke balsem bevat boordevol natuurlijke vitamines, mineralen, vetzuren en oliën. Het is een zeer rijke en voedende balsem. Veel rijker en voller aan textuur dan een dagcrème. Ondanks de rijke textuur wordt de nachtcrème snel door de huid opgenomen. Wordt wakker met een zijdezacht en gladde huid!

 • Deze nachtcrème bevat vitamines A, B, C, D. E, F en K.
 • De neemolie heeft een optimale balans van omega’s 3, 6 en 9 (essentiële vetzuren) die zorgen voor een betere veerkracht van de huid.
 • Naast neemolie bevat het 3 rijke boters. De boters smelt mooi in de huid.

  – Ucuuba boter verbetert de elasticiteit van de huid
  – Avocado boter: voedt en herstelt je huid
  – Mango boter: verfrist en is rijk aan vitamine C (dit is een natuurlijke variant van Retinol)

 • Granaatappel Olie kalmeert en hydrateert de gevoelige huid
 • De balm heeft een mooie oranje kleur, dit komt van de duindoornolie. Deze olie is ook rijk aan vitamines, gezonde vetten en mineralen. Het bevat een hoog gehalte aan Vit A, C, flavonoïden B1, B2 & K, omega 3 & 6 dat deze olie bijzonder krachtig en herstellend maakt.
 • Pruimpit olie is rijk aan Vit C, en verbetert de elasticiteit en ondersteund het collageen. 
 • Je ruikt licht de geur van neemolie, dit is een aanwezige geur, maar door de toevoeging van verschillende soorten grapefruit ruikt het heerlijk fris.

 

Zo gebruik je de Overnight Recharge Balm

Wakker worden met een frisse, opgeladen huid met deze zachte Overnight Recharge Balm.  Breng ‘s avonds, na het reinigen van de huid, een dun laagje van de nachtcrème aan. Masseer het zachtjes in totdat het volledig in de huid is opgenomen. Gebruik het een of twee keer in de week in plaats van de gebruikelijke gezichtscrème of olie. Perfect in combinatie met de ‘OO’ cream voor een gehydrateerde en beschermde huid.

De balsem zorgt voor een jonge, gladde en egale uitziende huid met een gezonde teint, ongeacht je leeftijd of huidtype.