Bioluronic Buzz 2000 Gezichtsserum 135 gr

75,50

Op zoek naar een biologisch serum tegen fijne lijntjes, rimpels en wat tegelijk de huid verstevigt? Dan is de Bioluronic buzz van Jane Scrivner iets voor jou. Het zit in een handige pompflacon – 135 gr

✓ Natuurlijke & biologische ingrediënten
✓ Verfijnd fijne lijntjes en rimpels
✓ Verstevigt en verzacht
✓ Voor alle huidtypes
✓ Hydrateert en verzacht de huid
✓ Geeft volume en zorgt voor een stralende huid
✓ Voor een natuurlijk botox natuurlijk botox effect
✓ Verkrijgbaar in 50 gram en 135 gram

Beschrijving

Bio Buzz 135 gram

Bioluronic buzz van Jane Scrivner is een hydraterend en egaliserend serum en zorgt voor een natuurlijk botox effect. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, geeft volume en zorgt voor een stralende huid. De zijdezachte textuur van het serum trekt gemakkelijk in de huid met een geconcentreerde infusie van biologisch gefermenteerd hyaluronzuur voor maximale hydratatie.

Biologisch gefermenteerde hyaluronzuur

Alle producten van Jane Scrivner bevatten 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Gezichtsserum Bioluronic buzz bevat biologisch gefermenteerde hyaluronzuur, dit is het hoofdbestanddeel. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en geeft volume aan de huid en houdt vocht vast. Deze stof neemt af naarmate we ouder worden. De biologisch gefermenteerde ingrediënten zorgen ook voor het versterken en de ondersteuning van de natuurlijke huidbarrière. Deze barrière kun je zien als de eerste verdedigingslinie van je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, bacteriën, zon, zeewater, chloor uit het zwembad en meer.  Hierdoor blijft je huid beschermd, glanzend en in harmonie.

Het serum is ook verkrijgbaar in 50 gram. De 50 gram bevat 740 mg hyaluronzuur en de 135 gram bevat 2000 mg hyaluronzuur vandaar de naam buzz 2000. Bekijk hier de Bioluronic buzz 50 gr.

Meer over de ingrediënten

Het woordje buzz staat voor het ingrediënt Spilantus acmella, dat bekendstaat als de buzz buton of de toothache plant. Het bijzondere ingrediënt heeft een verdovende werking tegen kiespijn. Voor de huid werkt dit ingrediënt geweldig om spierspanning te verminderen waardoor bij regelmatig gebruik van het serum je rimpels, zoals de frons of kraaienpootjes zichtbaar verminderen.

Alle Ingrediënten:

 • Biologisch, gefermenteerde hyaluronzuur
  Een lichaamseigen stof  voor maximale hydratatie en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Het helpt je huid gehydrateerd, vol en glad te blijven. Het trekt tot 1000 keer meer hydratatie aan in de huid.
 • Buzz button (spilanthes Acmella)
  werkt spierontspannend en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit ingrediënt vermindert spierspanning, ontspant spieren en maakt fijne lijntjes en rimpels glad.
 • Verkoelende aloë vera
  Aloë vera is een huidgenezend verzachtend middel en een natuurlijke bron van vitamines en mineralen die al eeuwenlang wordt gebruikt.
 • Salicylzuur vernieuwt de huid en geneest ontstekingen.
 • Frankincense olie (wierook olie)
  is een samentrekkende, verstevigende, liftende en verstevigende etherische olie.

Zo gebruik je het serum

Het serum is geschikt voor dag en nacht. Breng 1 pompje in de ochtend en avond aan. Masseer het serum in totdat het volledig ‘opgedroogd’ is en door de huid wordt opgenomen.
Vergeet niet je huid goed te reinigen en de dode huidcellen te verwijderen voor het aanbrengen van het serum d.m.v. de nourishing cleanser en de skinfoliate.