Bioluronic Buzz 2000 Gezichtsserum 135 gr

73,50

Hydraterend en verstevigend serum 135 gr.

Beschrijving

Bioluronic buzz is een hydraterend en egaliserend serum en zorgt voor een natuurlijk botox effect! Het verminderd fijne lijntjes en rimpels, geeft volume en zorgt voor een stralende huid! Alle producten van Jane Scrivner zijn 100% natuurlijk, daarom bevat het biologische gefermenteerde hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en geeft volume aan de huid en houdt vocht vast.  Deze stof neemt af naarmate we ouder worden.  Met zijn ontspannende Spilanthes Acmella (champagneblad) is dit product een heerlijke verfrissende opkikker voor de huid. Hydraterend en verstevigend.

Dat alles bij elkaar zorgt er voor dat deze gel een luxe, zijdeachtig gevoel geeft, heerlijk uitsmeert, licht kan worden ingemasseerd en vervolgens droogt terwijl het een verstevigende, hydraterende laag achterlaat wat vocht vasthoudt, terwijl de huid wordt verstevigd, gladder wordt en fijne lijntjes vervagen. Het serum is  verkrijgbaar in 135 gram en 50 gram. De 135 gram bevat 2000 mg hyaluronzuur vandaar de naam buzz 2000.

Dit serum is ook verkrijgbaar in 50 gram. De 50 gram bevat 740 mg hyaluronzuur. Bekijk hier de kleine bioluronic buzz. 

Gebruik: 1 pompje twee keer per dag aanbrengen ‘s ochtends en ‘s avonds.

Vergeet niet je huid goed te reinigen en de dode huidcellen te verwijderen voor het aanbrengen van het serum d.m.v. de nourishing cleanser en de skinfoliate.

Ingrediënten:

  • Biologisch, gefermenteerde hyalurongel, (lichaamseigen stof) voor hydratatie en vermindert rimpels..
  • Buzz button (spilanthes Acmella) werkt spierontspannend en stimuleert de aanmaak van collageen.
  • Verkoelende aloë vera
  • Salicylzuur vernieuwt de huid en geneest ontstekingen.
  • Dag en nachtserum
  • Voor een natuurlijk botox natuurlijk botox effect!