Circadian Vit C

81,80

Herstellend nacht serum met Vit C

Beschrijving

Laat je huid opleven met de Circadian Vit C. Een serum met de bijzondere formule van ingekapselde Vit C welke geleidelijk zorgt voor de afgifte van Vit C in de huid.

Gedurende de nacht wordt de vitamine c vrijgelaten wat zorgt voor een optimaal herstel van de huid. Circadian Vit C gaat vervroegde huidveroudering tegen, beschermt, geeft de huid een enorme boost, verbeterd de elasticiteiten laat de huid stralen

Naast Vit C bevat het Vit B en E en een uitzonderlijk ingrediënt: phyto extract van de Myrothamnus, een woestijnplantje dat zijn DNA kan beschermen waardoor het in staat is helemaal uit te drogen en toch in leven te blijven. Dit voorkomt veroudering in de huid. Naast Vit C bevat het Vit B en E, jojoba olie en rijstzemelenwater. Tevens is het rijk aan mineralen en anti-oxidanten. Circadian Vit C  gaat vervroegde huidveroudering tegen, beschermt en laat de huid stralen. De huid oogt helder, frisser en is zichtbaar hersteld.

Gebruik: 1à 2 keer in de week ‘s nachts.

Om de werking en de voordelen van de Circadian Vit C te optimaliseren breng je een hyaluronic gel (bioluronic buzz) of een hydraterende lotion aan (skin drink)

Wat doet vitamine c nog meer voor je huid?

  • Vitamine C stimuleert het collageen en de elasticiteit van de huid
    Een geweldig ingrediënt dat helpt om je huid meer volume te geven. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en vergroot de elastine in de huid.
  • Vitamine C vermindert hyperpigmentatie
    Een ingrediënt dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces stimuleert en een verhelderende werking heeft op hyperpigmentatie.
  • Vitamine C vermindert beschadigingen veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling
    Hoewel vitamine C geen zonnebrandcrème is, beschermen de antioxiderende eigenschappen van vitamine C tegen vrije radicalen die veroorzaakt worden door UV-straling.
  • Het consequent aanbrengen van vitamine C op de huid helpt om de huid gezond en langer jong te houden. Op de huid aangebrachte antioxidanten kunnen uit veel hogere concentraties bestaan dan de antioxidanten uit voedingssupplementen.