Aanbieding!

Huidverzorgingspakket normale huid

189,00

Voor een stralende en gezonde huid

Liever eerst proberen? Je kan hier een sample pakket bestellen!

Beschrijving

Jouw huid is goed in balans, niet te vet niet te droog. Door invloeden van buitenaf en afvalstoffen van binnenuit is het van groot belang je huid te verzorgen en te voeden. Met deze 100% natuurlijke en biologische producten zorg jij dat je huid in optimale conditie blijft, goed beschermd is tegen alle weersinvloeden en jou mooie huid nu nog beter tot zijn recht komt!

Stap 1. Nourishing cleanser 50 ml, is een diep reinigende voedende balsem om vuil en make-up resten (incl waterproof mascara) mee te verwijderen zonder de huid uit te drogen en geeft direct een comfortabel gevoel. Aanbrengen op een droge huid, in masseren en met een warm washandje de restanten verwijderen.

Stap 2. Skin foliate 150 ml, een milde peeling omdat de zuurgraad van de huid te herstellen. Huid moet wennen aan de zuren, daarom het product opbouwen. Beginnen met 3x in de week aanbrengen met een wattenschijfje. Na drie weken 2x daags aanbrengen

Stap 3. Bioluronic buzz 50 gr. een hydraterend serum, aanbrengen over het hele gezicht, extra aandacht voor de droge plekken.

Stap 4. Skin elixir 30 ml. een gezichtsolie voor dag en nacht, bevat biologische jojoba olie en reguleert de talgproductie.

Stap 5. OO cream 50 ml, dag en nachtcrème voor extra comfort, bescherming en voeding.

Liever eerst proberen? Je kan hier een sample pakket bestellen!