Le Masque Velours Repulpant

41,00

Le Masque Velours Repulpant van Absolution is een biologisch gezichtsmasker. Het is een intensief hydraterend, opvullend en pro-aging masker. Hiermee wordt het verouderingsproces vertraagd en zorgt het voor een jeugdige en gladde huid.

✓ Natuurlijke ingrediënten: 99%
✓ Biologische ingrediënten: 60%
✓ Voor alle huidtypes
✓ Ook voor een gevoelige huid met bijv. eczeem of couperose
✓ Hydrateert, kalmeert, voedt en herstelt
✓ In 10 minuten maakt je het huid voller en vermindert het fijne lijntjes.
✓ Recyclebare verpakking en vrij van peg’s, minerale oliën, ggo’s en synthetische geuren

Beschrijving

Le Masque Velours Repulpant van Absolution

Le Masque Velours Repulpant is een zijdezacht, biologisch en zeer verzorgend masker. Het hydrateert en vermindert fijne lijntjes binnen 10 minuten. Het is ontwikkeld om je huid wat extra ondersteuning te bieden, zodat ons gezicht niet de stress en zorgen van de dag weerspiegelt.

Dit masker van Absolution bevat hydraterende, herstellende en kalmerende ingrediënten. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar met name voor een gevoelige, droge huid of een huid met bijvoorbeeld eczeem of couperose. Door de intensieve hydraterende werking voedt en kalmeert het de huid. Ook maakt het je huid voller en vermindert het fijne lijntjes binnen 10 minuten. Het verouderingsproces wordt vertraagd en het zorgt voor een jeugdige en gladde huid.

Waarom een gezichtsmasker?

Een masker geeft je huid niet alleen een flinke oppepper, maar het zorgt ook voor rust en ontspanning in je spieren. Rimpels ontstaan mede door een verhoogde spierspanning in het gezicht. Door regelmatig een gezichtsmasker aan te brengen, geef je de spieren in je huid rust en ontspanning. Je kunt het vergelijken met een lichte botoxbehandeling. Een masker heeft het effect als een gezichtsmassage: het stimuleert de doorbloeding in je gezicht, waardoor je huid zichzelf sneller en beter kan repareren en beschermen. Dit zorgt voor een mooie stralende en jeugdige huid.

Over de natuurlijke en biologische ingrediënten 

  • Tremella paddestoel
    ook wel de sneeuwpaddestoel genoemd. Deze plant heeft een zeer hydraterende werking. Het vult gemakkelijk vocht aan in je huid en helpt je huidbarrière te herstellen. Hoe sterker je huidbarrière, hoe minder onzuiverheden je huid ontwikkelen.
  • Alfalfaspruitextract
    Dit extract heeft een hoge concentratie aan vitamine A, B, C, D, K en U en is rijk aan eiwitten, aminozuren, mineralen, sporenelementen (ijzer, fosfor, zink, koper, selenium, silica, magnesium). Vitamine U is zeer zeldzaam en bevordert de groei van de huidcellen (epidermale groei). Het helpt daarom tegen een dunne huid en dat maakt het masker ook geschikt voor een huid met eczeem of couperose. Ook helpt het fijne lijntjes te verminderen en remt enzymen die collageen afbreken.
  • Aloë Vera en jojoba olie hebben een kalmerende en verzachtende werking op de huid
  • Magnesium is een natuurlijk anti-stress mineraal dat spierspanning vermindert en daarmee rimpels en fijne lijntjes vervagen.
  • Sesamolie is rijk aan vetzuren en helpt de huid te regenereren en irritaties te verzachten.

Zo gebruik je Le Masque Velours Repulpant

Je gebruikt het masker 1 keer in de week nadat je je huid hebt gereinigd van make-up en vuil en het liefst ook gescrubt hebt. Je laat het 10 minuten intrekken en verwijder het daarna voorzichtig met een vochtig washandje of een paar wattenschijfjes.
Voor een intensieve behandeling laat je het masker 10 minuten intrekken en vervolgens masseer je het overgebleven product in je huid en laat je gedurende de nacht intrekken. Zo ontwaak je met een stralende huid.

Extra informatie

Milliliters