OO Cream 50 ml dagcrème

35,50

Voedende gezichtscrème

 

 

Beschrijving

‘OO’ Cream van Jane Scrivner is een ‘overall’ voor je huid, om vocht vast te houden, te verzorgen, te beschermen en te matteren. Door een unieke combinatie van havermout, rozenbottelolie, het anti-oxidant betulinezuur van de witte berkenbast en vitamine  E, verbetert de barrièrefunctie van de huid en beschermt de huid tegen vochtverlies. Voor een verzorgde, beschermde, gehydrateerde, stralende huid!

Nu de temperatuur omlaag gaat en we meer binnen zitten bij de kachel, kan je huid al droger gaan aanvoelen. De droge lucht onttrekt vocht vanaf de bovenste huidlagen en verlaagt je natuurlijke huidvet, waardoor je huid droger en trekkerig begint aan te voelen. Tijd dus om weer extra te gaan smeren!

OO cream van Jane Scrivner is het product van de maand omdat deze dagcrème het uitdrogen van de huid voorkomt. Het biedt comfort, en bescherming en zorgt voor een matte finish. De OO cream (over oil cream) is de finishing touch van je huidverzorgingsritueel, en omsluit en houdt alle aangebrachte werkzame stoffen vast. De crème dient eigenlijk als een soort jasje over de olie.

Het hoofdbestanddeel is havermout, havermout bevat van nature veel antioxidanten en beschermd de huid, ook verminderd havermout roodheid in het gezicht en houdt het vocht vast. Schrik niet wanneer je het dekseltje opendraait, want de kleur van de crème is niet wit maar geel/oranje. Dit komt van de rozenbottel olie. Rozenbottel olie werkt tegen huidveroudering en pigmentvlekken. Daarnaast zit er vanille extract in, wat niet alleen zorgt voor het verbeteren van de huidconditie maar zorgt ook voor een heerlijk geur…

Voor welke huidtypes is deze dagcrème geschikt?
OO cream is geschikt voor alle huidtypes, bij een vette huid kan de crème zonder een gezichtsolie goed als dagcrème gebruikt worden.

Wanneer en hoe gebruik je deze OO Cream?
Breng de crème over de gezichtsolie aan, voor een gladde, zachte, gehydrateerde huid zonder te glimmen. Bij voorkeur ‘s ochtends gebruiken, maar ‘s avonds kan ook. 

Deze dagcrème is ook verkrijgbaar in 100 ml. Bekijk de OO Cream 100 ml hier. 

Extra informatie

Milliliters