Serum Bioluronic Buzz 50gr

43,00

Serum tegen fijne lijntjes en rimpels / 50 gr

Categorieën: , ,

Beschrijving

Bioluronic buzz is een hydraterend en egaliserend serum en zorgt voor een natuurlijk botox effect! Het verminderd fijne lijntjes en rimpels, geeft volume en zorgt voor een stralende huid! Alle producten van Jane Scrivner zijn 100% natuurlijk, daarom bevat het biologische gefermenteerde hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en geeft volume aan de huid en houdt vocht vast.  Deze stof neemt af naarmate we ouder worden. De 50 gram bevat 740 mg hyaluronzuur en bevat een handig pompsysteem.

Het serum is ook verkrijgbaar in 135 gram. De 135 gram bevat 2000 mg hyaluronzuur vandaar de naam buzz 2000.  Bekijk hier de Bioluronic buzz 135 gr.

Het woordje buzz staat voor het ingrediënt Spilantus acmella, wat bekend staat als de buzz buton of de toothache plant. Het bijzondere ingrediënt heeft een verdovende werking tegen kiespijn. Voor de huid werkt dit ingrediënt geweldig om spierspanning te verminderen waardoor bij regelmatig gebruik van het serum je rimpels, zoals de frons of kraaienpootjes zichtbaar verminderen.

Gebruik: 1 pompje twee keer per dag aanbrengen ‘s ochtends en ‘s avonds.

Vergeet niet je huid goed te reinigen en de dode huidcellen te verwijderen voor het aanbrengen van het serum d.m.v. de nourishing cleanser en de skinfoliate.

Ingrediënten:

  • Biologisch, gefermenteerde hyalurongel, (lichaamseigen stof) voor hydratatie en vermindert rimpels..
  • Buzz button (spilanthes Acmella) werkt spierontspannend en stimuleert de aanmaak van collageen.
  • Verkoelende aloë vera
  • Salicylzuur vernieuwt de huid en geneest ontstekingen.
  • Geschikt voor dag en nacht.
  • Voor een natuurlijk botox natuurlijk botox effect!