Oogcrème Ultra Hydrating Eye Masque #1

32,92

Hydraterende oogcrème van Jane Scrivner, 30ml

✓ 100% natuurlijke en biologisch oogcrème
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Vermindert donkere kringen, wallen en vochtophopingen
✓ Hydrateert en maakt de huid voller
✓ Verlicht vermoeide ogen
✓ Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
✓ Geschikt voor dagelijks gebruik

Beschrijving

100% natuurlijke en biologisch oogcrème

De huid rondom de ogen is dunner, kwetsbaarder en hier zie je de eerste tekenen van huidveroudering. Dit vraagt om een specifieke verzorging. Deze heerlijke frisse, hydraterende en voedende oogcrème is 100% natuurlijk en biologisch. Het vermindert donkere kringen, wallen (vochtophopingen) en verlicht vermoeide ogen. Ook worden fijn lijntjes en rimpels minder zichtbaar rondom de ogen. Deze mooie natuurlijke oogcrème komt uit de huidverzorgingslijn van Jane Scrivner. Het voelt aan als een masker, vandaar de naam masque. Het voelt niet vet aan, zodat je je oog make-up er prima overheen kunt aanbrengen zonder dat deze uitloopt.

Natuurlijke Ingrediënten

Het bevat o.a. biologische haver, dit zorgt voor een onzichtbaar laagje op de huid en dit voorkomt uitdroging. Aloë Vera zorgt voor verkoeling en het bevat veel vitamines en mineralen. Ook bevat het vitamine E, dit is een krachtige antioxidant die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, dit is precies wat de kwetsbare huid rondom je ogen nodig heeft.

Zo gebruik je de Expert Eye Duo

De Expert Eye Duo gebruik je in de ochtend en is geschikt voor dagelijks gebruik. Je brengt 1 pompje aan op je huid en ‘dept ‘of ‘klopt’ het voorzichtig in rondom je ogen. Niet smeren.  Je brengt het aan onder je ogen, de zijkanten en onder je wenkbrauwen. Smeer het niet op het bewegend ooglid, omdat dit gedeelte van de huid geen opname heeft. Het zorgt voor een fris en koel gevoel en het resultaat is een stralende huid.

Zoek je een oogcrème voor de nacht? Dan kun je kiezen voor Eye Firming Concentrate #2, dit is een voedende en verstevigende oogserum speciaal voor de nacht. Ook als combinatie te gebruiken, om de huid rondom je ogen echt een boost te geven.