Eye Firming Concentrate #2

32,95

Voedend en verstevigend oog serum voor de nacht van Jane Scrivner, 15ml. In de nacht kan de huid zich het beste herstellen. Maak er optimaal gebruik van door het aanbrengen van een voedend en verstevigend oog serum.

✓ 100% natuurlijke en biologisch oogcrème
✓ Oogcrème voor de nacht
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Verstevigd, voedt en egaliseert
✓ Ontstekingsremmend
✓ stimuleert aanmaak van collageen

Beschrijving

Natuurlijke oogserum voor de nacht

Eye Firming Concentrate #2 is een oogserum speciaal ontwikkeld voor de nacht. Dit serum komt uit de verzorgingslijn van Jane Scrivner. Zij ontwikkelt 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. De natuurlijke ingrediënten worden beter en makkelijker opgenomen door je huid. Dat is precies wat de kwetsbare huid rondom je ogen nodig heeft. Dit oogserum is geschikt voor alle huidtypes, maar zeer geschikt voor gevoelige ogen, roodheid en rimpels. In de nacht kan de huid zich het beste herstellen. Maak er optimaal gebruik van door het aanbrengen van een voedend en verstevigend oogserum.

Ingrediënten uit de natuur

Je huid herstel ‘s nachts sneller, daarom is dit oogserum gevuld met zeer geconcentreerde biologische ingrediënten. 

 • Biologische abrikozenpitolie
  Deze olie verzacht, hydrateert en helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen.
 • Rozenbottelolie
  Rozenbottelolie is rijk aan essentiële vetzuren en Vit A,C en E en gaat huidveroudering tegen.

 • Calendula
  Calendula is ontstekingsremmend en vermindert roodheid rondom je ogen.

 • Eyebright (ogentroost)
  Ogentroost is een kruidachtige plant. Dit ingrediënt is geweldig voor het verhelderen, gladmaken en natuurlijk verlichten van de huid. 


Zo gebruik je het oogserum

Eye Firming Concentrate gebruik je voor het slapen gaan. Je verwijdert eerst al je (oog)make-up en reinigt je huid. Je brengt 1 pompje aan op je huid en ‘dept ‘of ‘klopt’ het voorzichtig in rondom je ogen. Niet smeren. Je brengt het aan onder je ogen, de zijkanten en onder je wenkbrauwen. Smeer het niet op het bewegend ooglid, omdat dit gedeelte van de huid geen opname heeft. De rest van je huid verzorg je met een hydraterende crème.

Zoek je een oogcrème voor overdag? Oogcrème Ultra Hydrating Eye Masque #1 is een verkoelende en hydraterende oogcrème. Dit zorgt voor een frisse blik, direct na het opstaan. Ook goed te gebruiken als combinatie.