La Crème du Soir nachtcrème

68,00

Biologische anti-aging nachtcrème

Beschrijving

La Crème du Soir nachtcrème voor mannen

La Crème du Soir nachtcrème is een exclusieve en verfrissende formule die stress vermindert. Deze nachtcrème zorgt ervoor dat je wakker wordt met een uitgeruste huid! De magnesium in dit product heeft een remmend effect op de micro-spierspanningen van het gelaat. Deze spanningen gaan op den duur rimpels en fijne lijntjes veroorzaken. De argan bevat een hoge concentratie aan vitamine E en omega 3. Deze vitaminen en mineralen verhogen de toevoer van voedingsstoffen naar de cellen.

Natuurlijke nachtcrème

Deze nachtcrème is een ware anti-aging voor mannen: het verzacht, ontspant en restructureert. Waarom zou je deze nachtcrème gebruiken? De huid heeft veel te lijden, en ons lichaam geeft onze huid de laagste prioriteit bij het aanleveren van voedingsstoffen. Goede huidverzorging is daarom essentieel, een dag- en of nachtcrème helpt de huid te beschermen, de cellen te voeden en de huid te herstellen van al deze invloeden. Deze biologische nachtcrème van Absolution kun je afhalen in de salon of online bestellen.

Gebruik

Breng de crème ‘s avonds over het hele gelaat aan op een gereinigde huid. La Crème du Soir kan gemixed worden met één of meerdere Solution + serums!

Wil je meer weten over gezichtsverzorging voor mannen? Bekijk dan mijn blogs op L’Homme. Deze website is gericht op de biologische huidverzorging voor mannen.

Extra informatie

Milliliters