Aanbieding!

Huidverzorgingspakket Beautiful ageing

208,00

Voor een stralende, comfortabele en stevige huid

Liever eerst proberen? Je kan hier een sample pakket bestellen!

Beschrijving

Een stralende, comfortabele en veerkrachtige huid met deze zes 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. De oplossing voor een stevige, gezonde en elastische huid.

Stap 1. Nourishing cleanser, 50 ml. Een voedende balsem van bijenwas en jojoba olie en 9 heerlijke essentiële oliën. Voor een diep reinigende en voedende werking.
Breng de balsem al masserende aan op je gezicht zodat al het vuil inclusief make-up resten, ook (waterproof mascara) opgelost worden. Dompel een washandje in warm water, uitwringen en verwijder alle restanten.

Stap 2. Skin foliate, 150 ml. Een fruitzuurpeeling. Een natuurlijke mix van AHA’s en BHA’s. Dit zijn zuren die op een milde wijze dode huidcellen verwijderen waardoor de huid er frisser uit zal zien en verstopte poriën en puistjes zullen verminderen. Het vernieuwt en reinigt je huid en herstelt de PH waarde.
Druppel een paar druppels op een wattenschijfje en veeg zachtjes over het oppervlak van je gezicht, nek en decolleté. Schudden voor gebruik. Gebruik opbouwen. Na drie weken 2 x daags aanbrengen. 

Stap 3. Brightening B: 50 gr. Dit is een huidverjongend serum. ‘s Ochtends en ‘s avond aanbrengen onder je olie. Het vermindert droogtelijntjes, maakt de huid voller, sterker en gezonder. Het laat een mooi glanzende gloed op je gezicht achter. 

Stap 4. Gezichtsolie Affirmative, 30 ml. voedende en beschermende olie en is rijk aan antioxidanten. ‘s Ochtends en ‘s avond aanbrengen over de Brightening B.

stap 5. OO Cream 50 ml. is een beschermende , matterende  en voedende dagcrème . Aanbrengen over de gezichtsolie of serum. De OO cream (over oil cream) is de finishing touch van je huid verzorgingsritueel, en omsluit en houdt alle aangebrachte werkzame stoffen vast. De crème dient eigenlijk als een soort jasje over de olie of serum.

Liever eerst proberen? Je kan hier een sample pakket bestellen!