Brightening B serum Jane Scrivner

72,00

Brightening B is een 100% natuurlijk en biologisch huid verjongend serum. Het zorgt het voor een mooie stralende gloed op je huid.

✓ 100% natuurlijke en biologisch serum
✓ Voor alle huidtypes, met name de gevoelige, droge en rijpe huid
✓ Vermindert fijne droogtelijntjes
✓ Hydrateert en maakt de huid voller
✓ Helpt een droge en geïrriteerd sneller te herstellen
✓ Maakt je huid sterker, gezonder en frisser
✓ Zorgt voor een mooie glanzende gloed op je gezicht

Beschrijving

Over het natuurlijke en biologische huid verjongend serum

Brightening B is een 100% natuurlijk en biologisch huid verjongend serum.  Het zorgt het voor een mooie stralende gloed op je huid. Het belangrijkste ingrediënt is niacinamide, ook wel bekend als Vit B3. Niacinamide zorgt voor de aanmaak van ceramiden en vrije vetzuren. Dit zijn natuurlijke huidvetten die de huid barrièrefunctie versterken. Deze natuurlijke huidvetten verliezen we naarmate we ouder worden, en door de zon en het klimaat. Maar ze zorgen voor een gezonde huid barrière, houden vocht vast en verminderen fijne droogtelijntjes.

Natuurlijke ingrediënten

Ook werken de ceramiden helend en kalmerend bij een eczeem, acne, rosacea. In het kort zijn ceramiden de lijmen die onze huidcellen bij elkaar houden om onze huidbarrière gezond, evenwichtig en op zijn plaats te houden. Vitamine B3 behoudt een mooie huid, helpt een droge en geïrriteerde huid te genezen en te herstellen.

Daarnaast bevat het hyaluronzuur. De combinatie van Hyaluronzuur met ceramiden maken je huid voller en gehydrateerd. Daarnaast bevat het serum rijstzemelen water, rijstzemelen zijn het vliesje van een rijstkorrel. Rijstzemelenwater bevat Vit B en E, antioxidanten en fytinezuur dit stimuleert de huidvernieuwing. Ten slotte bevat het extracten van basilicum, broccoli, en tomaten. Een echt 100% natuurlijk product!

Het serum is geschikt voor alle huidtypes maar met name bij een inflammatoire huidaandoening, denk aan eczeem, acne en rosacea. En het is zeer geschikt voor de rijpe, droge en doffe huid. Na verloop van tijd wordt je huid sterker, gezonder en frisser en geeft het een mooie glanzende gloed op je gezicht. Het serum is zeer zacht en trekt snel in de huid.

Zo gebruik je het Brightening B serum

Je gebruikt 1 pompje van het het Brightening B serum en brengt hem aan nadat je je huid gereinigd hebt. Je masseert het voorzichtig in en vervolgens breng je je gezichtsolie en/of dagcrème aan.