Core Cleanser Reinigingsbalsem

62,00

De Core Cleanser (100ml)  is een voedende en natuurlijke reinigingsbalsem voor de gevoelige huid, denk aan eczeem, rosacea of acne

✓ Natuurlijke en biologische reinigingsbalsem
✓ Voor alle huidtypes, zeer geschikt voor de gevoelige huid
✓ Diep reinigend, verzachtend, voedend en kalmerend
✓ Eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen
✓ Inclusief schepje en luxe washandje

Beschrijving

Core Cleanser Gezichtsreiniger voor de gevoelige huid

De Core Cleanser is een voedende en natuurlijke reinigingsbalsem voor de gevoelige huid. Heb jij een zeer gevoelige huid, denk aan eczeem, rosacea of acne, dan kan alleen het reinigen van je huid al veel problemen op leveren. Je huid heeft behoefte aan zo weinig mogelijk (schadelijke) prikkels. Deze kwetsbare huid kan ook gevoelig reageren op etherische oliën. Daarvoor heeft Jane Scrivner de Core Cleanser ontwikkeld. Deze reinigingsbalsem is zonder alle negen essentiële oliën en bestaat uit twee ingrediënten namelijk de natuurlijke bijenwas en jojoba olie. Op deze manier wordt je huid toch optimaal en verantwoord gereinigd. Wil je meer weten over hoe je een droge huid behandeld? Lees dan hier mijn blog over natuurlijke oplossingen voor een droge huid.

Gezichtsreiniger voor eczeem, rosacea en acne

Deze reinigingsbalsem is geschikt voor alle huidtypes. Deze gezichtsreiniger is een combinatie van biologische Jojoba-olie en bijenwas. Reinigt, verstevigd en brengt de huid weer in balans. Deze reinigingsbalsem bevat geen geur, ideaal te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer je gewoon niet houd van een product met een ‘geur erin. Het bevat ALLES waar Jane Scrivner voor staat, maar zonder de essentiële oliën en een beetje meer van de belangrijke-oliën.

Natuurlijke ingrediënten

Wist je dat de Core Cleanser maar 2 ingrediënten bevat? Namelijk: 100 % biologische jojoba olie en bijenwas. Jojoba olie werkt ontstekingsremmend, herstelt het vocht en vet balans in de huid en herstelt de beschadigde huid. Bijenwas kalmeert, verzacht en reinigt. Ongeveer 30% van de talg van onze huid is een natuurlijke wasester, met bacteriën welke ook andere bacteriën helpt doden en tegelijkertijd een barrière vormt voor het vasthouden van vocht en bescherming. We beginnen deze natuurlijke wasester na verloop van tijd te verliezen, waardoor onze huid er droog en dof gaat uitzien. Jojoba Oil is een gouden vloeibare was, die de natuurlijke aanmaakt van was van de huid nabootst. Deze olie kan diep in de lagen van de huid kan doordringen om de barrièrefunctie aan te vullen en te herstellen.

• Rijk aan huid herstellende vitaminen A, B, D en E
• Bevat veel EFA’s (essentiële vetzuren) Omegas 6 & 9 om huidcellen te regenereren en beschadigd huidweefsel te herstellen.
• Droogt de huid niet uit
• Krachtige antioxiderede eigenschappen
• Brengt talgproductie in evenwicht
• Dringt door tot in de huidmatrix en brengt voedingsstoffen naar deze lagen
• Kalmeert en vertraagt ​​de stofwisseling en voorkomt zo versnelde huidveroudering en behoudt de barrièrefunctie

Heb je last van een droge (eczeem) huid?

Dan raad ik de Core Cleanser in combinatie met de Rose Gold Oil aan. Deze gezichtsolie bevat 100 % biologische jojoba olie en biologische Bulgaarse rozenolie. Rozenolie kalmeert en verzacht ontstekingen en verminderd roodheid.

Zo gebruik je de Core Cleanser

Gebruik een kleine hoeveelheid (een erwtje) van de balsem en masseer het voorzichtig in. Gebruik de balsem ‘s ochtends en ’s avonds. Verwijder het vervolgens met een washandje met warm water (gebruik bij een extreem droge huid vochtige wattenschijven). In dit pakketje wordt een spatel en een heerlijk zacht washandje meegeleverd. Wil je liever zien hoe je deze natuurlijke reinigingsbalsem gebruikt? Bekijk dan hier mijn video op mijn Youtube-kanaal. In deze video zie je hoe je de cleanser kan aanbrengen en eenvoudig kan verwijderen.