Glow Renew Serum

84,25

Glow Renew is een serum met plantaardige retinol (Backuciol) en vitamine A. Het is een natuurlijke alternatief voor retinol. Glow Renew stimuleert en versnelt de cel vernieuwing, wat zorgt voor een directe glow en een frisse en levendige uitstraling.
50 ml.

✓ Natuurlijk en biologisch serum met plantaardig retinol
✓ Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid
✓ Backuciol, een natuurlijk alternatief voor retinol staat bekend om de huidvernieuwende werking
✓ Backuciol is vele malen zachter en vriendelijker voor je huid dan retinol
✓ Boost je collageen en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken
✓ Verzacht je huid en vermindert huidirritaties. Gaat ontstekingen tegen bij een acne huid
✓ Zorgt voor een mooie glanzende gloed op je gezicht en zorgt voor een frisse, levendige uitstraling.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Glow Renew Serum van Jane Scrivner

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar Jane Scrivner heeft een natuurlijk alternatief gevonden voor retinol. Glow Renew is een serum met plantaardige retinol (Backuciol) en vitamine A. Het is een natuurlijke alternatief voor retinol. Bakuchiol is een bron van natuurlijke vitamine A en heeft dezelfde werking als retinol, maar is vele malen zachter en vriendelijker voor je huid dan retinol. Deze formulering heeft alle voordelen, maar niet de nadelen van retinol. Het Glow Renew serum stimuleert en versnelt de celvernieuwing, wat zorgt voor een directe glow en een frisse en levendige uitstraling.

Backuciol, natuurlijke variant van Retinol

Backuciol is een natuurlijk alternatief voor retinol. Het is een zaad dat afkomstig is uit India. Backuciol en retinol bevatten beide een hoge concentratie vitamine A, wat de huidvernieuwing versnelt en huidveroudering tegengaat. Echter is Retinol niet vriendelijk voor de huid en laat vaak een geïrriteerde, ontstoken en aangetaste huid achter. Backuciol heeft de voordelen van Retinol, zonder de nadelen. Deze natuurlijke variant is veel zachter en vriendelijker voor de huid, waardoor het voor alle huidtypes geschikt is, inclusief de gevoelige huid. Ook Backuciol gaat ontstekingen in de huid tegen, waardoor je het kan gebruiken om acne te verminderen.

Alle natuurlijke ingrediënten

Backuciol is een natuurlijk alternatief voor retinol. Het is een zaad dat afkomstig is uit India.  Het geeft een versnelde celvernieuwing, dit zorgt weer voor een mooie glow, maar vermindert ook pigmentvlekken, herstelt en beschermt zonschade en het boost je collageen.
Ook bevat het extracten van groene koffie, kardemom en koriander. Deze ingrediënten kalmeren je huid en verminderen huidirritaties.
Zoethout maakt je huid helder en vermindert pigmentvlekken
Hyaluronzuur hydrateert je huid
Ook bevat het dragon fruit, dat rijk is aan antioxidanten, dit extract vertraagt huidveroudering en zorgt voor sterkte en bescherming.
Het serum wordt snel en diep door de huid opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes.

Zo gebruik je het Glow Renew Serum

Breng het serum aan op een gereinigde en gescrubde huid. Je gebruikt 1 à 2 pompjes. Smeer het bij voorkeur in de avond, omdat dit de laatste stap in je huidverzorging is. Na het serum breng je namelijk geen andere verzorgingsproducten aan. Op deze manier kan het in de nacht goed zijn werking doen. Het serum breng je maximaal 2 dagen achter elkaar aan en wissel het dan 3 à 4 dagen af met je andere oliën en/of serums voordat je het Glow Renew serum weer aanbrengt.

Het Glow Renew Serum geeft direct resultaat. Je huid heeft daarna een mooie glow, minder rimpels, ontstekingen en een frisse en levendige uitstraling. Heb je een feestje of speciale gelegenheid? Dan kun je het serum 2 dagen van tevoren smeren, zodat je met een stralende huid voor de dag komt.