… een uitpuilende toilettas! Als ik mijn hele dagelijkse huidverzorgingsuitrusting meeneem, dan kom ik op zeven producten. Niet handig, dus houd ik het bij drie …

1. De Nourishing Cleanser van importantie)
Deze zomer ga ik weer een massagecursus volgen in Thailand, waar het warm (heet) en vochtig is. Vanwege het klimaat daar wordt mijn huid vetter, raken mijn poriën eerder verstopt en ontstaan er puistjes. Goed reinigen met de Nourishing Cleanser (best cleanser ever…) is dan een must. Het werkt tevens ook als een scrub, aftersun en masker; vier in één product dus, ideaal! Dat scheelt drie producten!

2. De Buzz 2000
Door de droge lucht van de airco in het vliegtuig, in het hotel en in het cursuslokaal raakt mijn huid snel vochtarm en begint het te trekken. Daarom gebruik ik een hydraterend serum, in dit geval de Buzz 2000.

3. De OO cream
Als basiscrème (ook voor de nacht) gaat de OO cream mee. Deze dag- en nachtcrème zit vol anti-oxidanten, die mij goed beschermen tegen alle uitlaatgassen en extreme uv-straling. Ook voelt de crème lekker koel aan door de aloë vera terwijl die mooi matterend werkt tegen glimmen. De gezichtsoliën laat ik dan thuis…

Dat zijn er drie, yes gelukt! Hmm.. als er nog een plekje over is dan gaat de Skin drink mee. Een heerlijke verfrissende nevelmist van lavendel en rozenwater…

Waar ga jij deze zomer naartoe? Wil je geen volle zware toilettas mee? Ik denk graag met je mee!

Basis reisproducten:

… een uitpuilende toilettas! Als ik mijn hele dagelijkse huidverzorgingsuitrusting meeneem, dan kom ik op zeven producten. Niet handig, dus houd ik het bij drie …

1. De Nourishing Cleanser van importantie)
Deze zomer ga ik weer een massagecursus volgen in Thailand, waar het warm (heet) en vochtig is. Vanwege het klimaat daar wordt mijn huid vetter, raken mijn poriën eerder verstopt en ontstaan er puistjes. Goed reinigen met de Nourishing Cleanser (best cleanser ever…) is dan een must. Het werkt tevens ook als een scrub, aftersun en masker; vier in één product dus, ideaal! Dat scheelt drie producten!

2. De Buzz 2000
Door de droge lucht van de airco in het vliegtuig, in het hotel en in het cursuslokaal raakt mijn huid snel vochtarm en begint het te trekken. Daarom gebruik ik een hydraterend serum, in dit geval de Buzz 2000.

3. De OO cream
Als basiscrème (ook voor de nacht) gaat de OO cream mee. Deze dag- en nachtcrème zit vol anti-oxidanten, die mij goed beschermen tegen alle uitlaatgassen en extreme uv-straling. Ook voelt de crème lekker koel aan door de aloë vera terwijl die mooi matterend werkt tegen glimmen. De gezichtsoliën laat ik dan thuis…

Dat zijn er drie, yes gelukt! Hmm.. als er nog een plekje over is dan gaat de Skin drink mee. Een heerlijke verfrissende nevelmist van lavendel en rozenwater…

Waar ga jij deze zomer naartoe? Wil je geen volle zware toilettas mee? Ik denk graag met je mee!

Basis reisproducten: