Masquerade Intense De-stress Gezichtsmasker

40,29

Masquerade Intense De-stress Face Masque van Jane Scrivner is een 100% natuurlijk gezichtsmasker om je huid mee op te laden. Het geeft de vermoeide huid weer energie en verzacht en kalmeert een gestreste huid.

✓ 100% natuurlijk en biologisch gezichtsmasker
✓ Voor alle huidtypes
✓ Ook zeer geschikt bij eczeem, acne, rosacea of een andere huidaandoening
✓ Herstelt en verfrist een doffe of vermoeide huid
✓ Verzacht, ontzwelt en kalmeert
✓ Brengt de talgproductie in evenwicht
✓ Rijk aan huidherstellende vitamines C, B, D en E
✓ 100 ml (sample verkrijgbaar)

Beschrijving

Natuurlijk gezichtsmasker van Jane Scrivner

Het Masquerade Intense De-stress Face Masque geeft jouw huid alles waar ze op dat moment behoefte aan heeft. Jane Scrivner heeft dit gezichtsmasker ontwikkeld om de vermoeide en gestreste huid weer nieuwe energie te geven. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder ook de gevoelige en onzuivere huid. Eczeem, acne, rosacea valt onder ‘stress’ voor de huid. De natuurlijke ingrediënten verkoelen, verzachten en verminderen de klachten van deze huidaandoeningen. Maar ook een ‘normaal huidtype’ heeft baat bij een gezichtsmasker. Het zorgt voor een direct resultaat door de hoge concentraties aan werkstoffen en bij wekelijks gebruik verbeter je je huidconditie. Lees meer over: zo werken je huidlagen

Over de natuurlijke ingrediënten

Het hoofdbestanddeel is Franse witte klei en in combinatie met aloë Vera geeft dit een kalmerende en verzachtende en verkoelende werking op de huid. Daarnaast bevat het masker de mooiste oliën uit de reeks van Jane Scrivner.

  • Franse witte klei
    Deze klei reinigt je huid van vuil en zorgt voor een verzachtende werking.
  • Toverhazelaar
    Dit extract verkleint poriën en maakt de huid steviger. Het geeft een zuiverende en prikkelende werking.
  • Rozenbottelolie
    Deze olie is rijk aan vitamine C, E en A. Dit zijn huidherstellende vitamines. Ook werkt het kalmerend en anti-aging.
  • Vanille extract
  • Dit is een goede antioxidant, een huidbeschermer die van vitaal belang is bij het tegengaan van huidveroudering. Het werkt herstellend voor de huid en zit boordevol vitamine B.
  • Het masker bevat ook havermout en Aloë Vera
    De biologische Aloë Vera heeft een verkoelende werking en havermout gaat uitdroging van de huid tegen. Het zorgt voor een beschermlaagje op je huid, waardoor het minder vocht verliest.
  • Gezichtsoliën
    Abrikozenpitolie en arganolie zorgen voor voeding die je huid nodig heeft. Elk huidtype heeft een tekort aan vocht, daarom is het belangrijk om deze aan te vullen. Deze natuurlijke oliën worden goed door de huid opgenomen, waardoor er geen vettig laagje achterblijft.
  • Rozenolie in combinatie met vanille geeft het masker een heerlijke zoete, warme geur. Samen hebben deze ingrediënten verfrissende, kalmerende en reinigende eigenschappen

Gebruik van Masquerade Intense De-stress Face Masque

Als schoonheidsspecialiste raad ik aan om wekelijks een gezichtsmasker te gebruiken. Dit natuurlijke gezichtsmasker zit in een mooie pompflacon. Voor het gezicht gebruik je 3 a 4 pompjes. Het is niet nodig om een dikke laag aan te brengen, een dun laagje heeft al voldoende werking.

Wanneer je weinig tijd hebt om een masker aan te brengen, kun je dit masker ook 2 minuten laten zitten. bijvoorbeeld wanneer je gaat tandenpoetsen en daarna verwijder je het masker met een vochtige en zachte doek. Zelfs na 2 minuten kalmeert het je huid en zorgt het voor een mooie en frisse look. Voor een intensieve behandeling laat je het masker 5 à 10 minuten zitten.