La Crème Gommante 50 ml Gezichtsscrub

31,90

Milde scrub voor gezicht en hals

Beschrijving

La Creme Gommante, milde scrub voor gezicht en hals met amandel, kiezelwier en amarant. Verwijdert dode huidcellen, verzacht, stimuleert

Oneffenheden, grauwe teint, verlies van stevigheid… Je huid heeft een boost nodig! La Crème Gommante stimuleert, revitaliseert en werkt tegelijkertijd ontgiftend en herstellend.

100% vrij van parabenen-,PEG en ftaltaat. Zonder synthetische kleurstoffen en parfum

Gebruik en resultaten

Deze milde, diep reinigende scrubbehandeling bevrijdt de huid van onzuiverheden en dode cellen, waardoor deze heerlijk zacht, schoon en soepel wordt én het geeft een mooie glans- en dit allemaal in één stap.

Ingrediënten

De mechanische werking, waarbij dode huidcellen worden verwijderd, is te danken aan de kiezelwier. De microfijne algdeeltjes verwijderen dode huidcellen effectief en mild, zonder de huid te beschadigen. De milde werking van AHA,s extracten van bosbes, citroen, sinaasappel, suikerriet en esdoorn stimuleren de vernieuwing van de opperhuid, vermindert onregelmatigheden en stimuleert de collageenproductie. Het weefsel wordt ondersteund met als resultaat: een liftend effect en een stralende teint. Amarantzaden zijn rijk aan olie en vitaminen en werkt kalmerend, beschermend en voedend. De combinatie van zoete amandelpulp – dat rijk is aan eiwitten, vitaminen en mineralen – en hazelnootolie geeft voeding en zachtheid.

Ook toegevoegd

Zink, sporenelementen, bentoniet absorbeert onzuiverheden en overtollig talg en herstelt de huid, rozemarijn hydrolaten en korianderzaadolie.

Gebruik: Gebruik één of twee maal per week. Voor een intensievere werking: Breng aan op een droge huid en rubbel het korreltje zachtjes over de huid. Voeg vervolgens een beetje water toe en werk de scrub in circelvormige grepen uit.

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Extra informatie

Milliliters