Masquerade Intense De-stress Gezichtsmasker

47,50

Intense de-stress gezichtsmasker

✓ 100% Biologisch
✓ Herstellende en voedende ingrediënten
✓ Heerlijke geur die ontspannend werkt
✓ Gratis verzending

Beschrijving

Gezichtsmasker MASQUERADE is ontwikkeld om te verzachten, ontzwellen, herstellen, verfrissen en om de grauwe en vermoeide huid te revitaliseren.

Fijne lijntjes en rimpels kunnen mede ontstaan door vermoeidheid. Bij vermoeidheid kan de huid zich niet optimaal herstellen, waardoor afvalstoffen zich ophopen in de huid. Dit belemmert de stofwisseling en vernieuwing van de huid. Met als gevolg diepere rimpels, kringen, wallen en een doffe huid.

Je huid is toe aan een vakantie…! Een fantastisch herstellend biologische masker Masquerade De-Stress brengt je huid in de vakantiemodus. Franse, witte klei reinigt, verzacht en exfolieert. Toverhazelaar vermindert zichtbare grove poriën en maakt de huid steviger, rozenbottelolie is rijk aan Vit. E, C en Vit. A. en omega 3 en 6. Dit is kortom een cocktail boordevol herstellende en voedende ingrediënten! Extracten van vanille en rozenwater geven het masker een heerlijke geur die ontspannend werkt

Aloe vera, toverhazelaar, neroli en kamille gecombineerd met de in balans brengende jojoba olie, Groene Mandarijn en Ylang Ylang en de bekroonde voedende rozenbottel, abrikoos en argan olie (alle favorieten van JS) vormen samen de perfecte samenstelling om je huid compleet te laten ontstressen, nieuwe leven in te blazen en te laten stralen!