Expert Eye Duo: Hydrating Eye Masque + Eye firming Concentrate

57,00

Verstevigt, egaliseert en voedt de oogcontouren. Met biologische abrikoospit olie, calendula en ogentroost.

Beschrijving

Expert eye duo: Ultra hydrating eye masque plus eye firming concentrate. Een geweldig oog verzorgend duo voor dag en nacht in 2020 bekroond met een beauty bible award! Voorziet in alle behoeften voor de oogcontouren.

#1 Ultra Hydrating Eye Masque is een oogcrème voor overdag. Het voelt aan als een masker vandaar de naam masque, maar voelt niet vet, zodat je je oog make-up er prima overheen kunt aanbrengen zonder dat deze uitloopt. Wallen en donkere kringen verminderen, tekenen van vermoeidheid en fijne lijntjes worden gehydrateerd. De heilzame werking van witte berk en ogentroost gaan ontstekingen tegen, aloë vera verfrist, shea butter verzacht, hydrateert en voedt en Vit E voorkomt huidveroudering. Zeer geschikt bij gevoelige ogen, bij eczeem, gerstekorrels en fijne lijntjes.

Inhoud: 30 ml.

#2 Eye Firming Concentrate is een oogserum voor de nacht. In de nacht kan de huid zich het beste herstellen. Maak er optimaal gebruik van door het aanbrengen van een voedend en verstevigend oogserum.

Dit zeer geconcentreerd biologisch oogserum bevat verzachtende, hydraterende abrikoospit olie en helpt fijne lijntjes en rimpels vervagen. Calendula en ogentroost genezen ontstekingen en verminderen roodheid. Rozenbottel olie is rijk aan essentiële vetzuren en Vit A,C en E en gaat huidveroudering tegen. Zeer geschikt voor gevoelige ogen, roodheid en rimpels

Inhoud:15 ml.