Nourishing Cleanser Reinigingsbalsem

67,00

De Nourishing Cleanser is een luxe reinigingsbalsem voor het gezicht met biologische jojobaolie, bijenwas en essentiële oliën. De balsem heeft een voedende, diep reinigende werking zonder uit te drogen en maakt de huid glanzend en heerlijk zacht.

✓ Natuurlijke en biologische reinigingsbalsem
✓ Voor alle huidtypes
✓ Diep reinigend, verzachtend, voedend en kalmerend
✓ Eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen
✓ Inclusief schepje en luxe washandje
✓ Meer weten? Meer informatie lees je hier in mijn blog, inclusief recensies.

 

Beschrijving

Nourishing Cleanser: Meest verkochte product van La Femme

Nourishing Cleanser is het meest verkochte product van La Femme en werd in 2017 weer bekroond door de jury van de Beauty Shortlist Awards 2017 als beste reinigingsbalsem en beste reinigingsproduct voor 40+. De balsem heeft een voedende, diep reinigende werking zonder uit te drogen en maakt de huid glanzend en heerlijk zacht. Ben je nieuwsgierig naar recensies van mijn klanten? Deze kun je lezen in mijn blog over de nourishing cleanser.

100% natuurlijke en biologische reinigingsbalsem

De Nourishing Cleanser is een luxe reinigingsbalsem, geschikt voor alle huidtypes. De Nourishing Cleanser brengt de huid weer in balans en stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels dankzij de biologische jojoba olie met bijenwas en essentiële oliën. Deze cleanser van Jane Scrivner reinigt je huid en poriën diep van make-up, vuil, bacteriën, afvalstoffen en dode huidcellen, en geeft een je frisse en stralende huid.

Deze 100% natuurlijke en biologisch reinigingsbalsem bevat behalve jojobaolie ook bijenwas en 9 essentiële oliën.
– Jojobaolie wordt diep door de huid opgenomen en herstelt zo de natuurlijke huidbarrière.
– Bijenwas laat een fijne film achter op de huid en voorkomt zo uitdroging.
– Sandalhout, Ylang Ylang, lavendel, elemi, eucalyptus, wierook, citroengras, mirre en zoete sinaasappel olie hebben een voedende, kalmerende en ontstekingsremmende werking.

Wil je meer weten over hoe je een droge huid het beste kan verzorgen? Lees dan hier mijn blog over natuurlijke oplossingen voor de droge huid.

Zo gebruik je de Nourishing Cleanser

Masseer de balsem ‘s ochtends en ’s avonds in, verwijder het vervolgens met een washandje met warm water (gebruik bij een extreem droge huid vochtige wattenschijven). In dit pakketje wordt een spatel en een heerlijk zacht washandje meegeleverd. Wil je zien hoe ik deze natuurlijke reinigingsbalsem gebruik? Bekijk dan hier mijn video op mijn Youtube-kanaal. In deze video laat ik zie hoe je de cleanser kan aanbrengen en eenvoudig kan verwijderen.

Veelgestelde vragen

Voor welke huidtype is deze biologische reinigingsbalsem geschikt?

Deze natuurlijke reinigingsbalsem is geschikt voor alle huidtypes. De droge, vette, oudere of jongere huid heeft veel baat bij deze balsem. Het voedt en reinigt elke huidtype.

Maken de oliën in deze Nourishing Cleanser je huid vet?

Nee, de oliën in deze cleanser brengen elk huidtype in balans. Een vette huid wordt minder vet en een droge huid wordt optimaal gehydrateerd. Andere reinigingsproducten verwijderen een huidlaagje, drogen de huid uit en kunnen onbalans veroorzaken. De essentiële oliën in deze balsem zijn verzachtend en kalmerend. De Jojobaolie is eigenlijk geen olie, maar een wasverbinding en lijkt op ons natuurlijke huidvet. Als we kijken naar de samenstelling van ons huidvet, dan zien we dat jojobaolie  de meeste overeenkomsten vertoont met ons natuurlijke huidvet. Daarom wordt het goed door de huid opgenomen en blijft er geen vettig laagje achter.

Hoe lang kun je met een potje van 100ml?

Bij normaal verbruik heb je aan 100 ml genoeg voor 2 tot 3 maanden.

Twijfel je of deze cleanser geschikt is voor jouw huid of heb je nog andere vragen? Ik (Femke Buma, huidspecialiste) beantwoord graag al je vragen. Je kunt hier contact met mij opnemen.