First Iift Natuurlijke Make-up Remover

35,40

First Lift, een natuurlijke en biologische make-up remover van Jane Scrivner. De frisse lotion verwijdert op een milde manier (oog)make-up, vuil en zonnebrand. De hydraterende en beschermende lotion laat geen vettig laagje achter.

✓ 100% natuurlijke en biologische ingrediënten
✓ Reinigt je huid van make-up en vuil
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ De First Lift verfrist, maakt je huid gladder en zachter.
✓ 150 ml

Beschrijving

Jane Scrivner heeft een milde make-up remover ontwikkeld met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, namelijk de First Lift. Deze heldere vloeistof verwijdert op een milde manier (oog) make-up, vuil en zonnebrand. Het is geschikt voor alle huidtypes, ook voor gevoelige ogen. Dit product laat geen vettige laag achter, daarom is het ook geschikt voor lenzendragers. 

De First Lift gebruik je om voorzichtig je make-up te verwijderen en tegelijkertijd je huid te verfrissen. Het is de eerste stap in je dagelijkse reiniging. Je kan het zien als een ‘pre-wash’ in je reinigingsritueel. Je gezichtsreiniger kan, door het eerst te verwijderen van de make-up, directer op je huid inwerken, werkstoffen beter opnemen en je huid diep en grondig reinigen. Als schoonheidsspecialiste raad ik de Nourishing Cleanser aan als tweede stap in je huid verzorgingsritueel. 

First Lift bevat 100% natuurlijke en biologische ingrediënten

  • Deze lotion bevat heerlijk geurende neroli bloemenwater. 
  • Het appel extract stimuleert en verfrist je huid voor een rustgevend en verkoelend gevoel 
  • De Goji-bes helpt de huid te reinigen en energie te geven en beschermt deze met antioxidanten om uw huid in balans te houden.
  • Suiker esdoorn hydrateert, verzacht en ondersteunt de huid. Het reguleert de natuurlijke balans van uw huid effectief en zacht.
  • Ten slotte bevat het  Aloë Vera, een verzachtend middel en een natuurlijke bron van vitamines en mineralen die al eeuwenlang wordt gebruikt.

 Reinigen voorkomt een doffe en onzuivere huid

Reinig je huid voor het slapen gaan! Gedurende de dag verzamelt je huid vuil en afvalstoffen. Door ‘s avonds je huid te reinigen, kan je huid zich ‘s nachts herstellen.  Reinigen is daarom de belangrijkste stap in je huidverzorging ritueel. Zo voorkom je een doffe, grauwe huid en verstopte poriën. Ook neemt het risico op infecties bij de ogen af. Je huid krijgt de kans om zich beter te vernieuwen en te herstellen, een diep gereinigde huid ziet er stralender en gezonder uit.

Zo gebruik je de make-up remover

Druppel de First Lift op twee wattenschijven, leg ze op je ogen, houd een paar seconden vast en haal zo voorzichtig je oogmake-up en mascara ermee af. Draai de wattenschijfjes om en reinig hiermee je huid en lippen. De First Lift verfrist, maakt je huid gladder en zachter.

150 ml