Morning barrier balm

62,25

De Morning Barrier balm is een compleet ontbijt voor je huid. Voed, verzacht en beschermd de (zeer) droge en geïrriteerde huid. 50ml.

✓ Voor alle huidtypes, met name de droge en geïrriteerde huid
✓ Natuurlijke ingrediënten
✓ Verzachtende, kalmerende en voedende dagcrème
✓ Tegen huidirritaties en roodheid
✓ Sample verkrijgbaar

De Morning Barrier Balm van Jane Scrivner is een rijke balsem, deze kun je gebruiken als dagcrème. Het corrigeert roodheid, kalmeert ontstekingen, voedt de huid en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie gedurende de hele dag. Het is dus eigenlijk een gezonde ontbijt smoothie voor je huid!

De balsem bevat mangoboter, rijstvliesolie, vlierbessenolie, zwarte bes olie, pruimenpit olie en tijgernootolie. Deze ingrediënten zijn 100% natuurlijk en biologisch. Samen zorgen ze voor een beschermende laag op je huid, waardoor de huid gevoed en gekalmeerd wordt.

Breng ’s morgens of wanneer nodig aan na het reinigen van de huid (bij voorkeur de nourishing cleanser. Breng een dun laagje van de dagcrème aan en masseer het zachtjes in totdat het volledig in de huid is opgenomen. Bij een droge huid kun je de balsem dagelijks gebruiken. Heb je een geïrriteerde of rode huid? Breng de crème dan aan wanneer het nodig is. De creme heeft een beschermende en kalmerende werking. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel!

In deze video vertel ik je nog meer over deze natuurlijke en biologische dagcrème!