Whipped Butter Polish Gezichtsscrub

50,00

Whipped Butter Polish, 100% natuurlijke en biologische gezichtsscrub van Jane Scrivner voor alle huidtypes. De scrub reinigt, verzacht en maakt de huid glad.

✓ Natuurlijke ingrediënten
✓ Voor alle huidtypes
✓ Fijne scrubkorreltjes van bamboepoeder (geen microplastics )
✓ Met voedende boters
✓ Voor een fluweelzachte, egale en frisse teint
✓ Frisse geur
✓ 50 ml inclusief schepje en zacht washandje
✓ Sample verkrijgbaar

Beschrijving

Whipped Butter Polish Gezichtsscrub

Met de Whipped Butter Polish van Jane Scrivner wordt het scrubben van jouw gezicht een feestje. Deze gezichtsscrub is geschikt voor alle huidtypes en het reinigt, herstelt en voedt de huid. Het helpt om je huid glad te strijken en te verfrissen. Met een scrub verwijder je de dode huidcellen en schilfers van je huid en stimuleer je de doorbloeding en aanmaak van nieuwe gezonde cellen. De fijne korreltjes in deze scrub bestaan uit bamboepoeder, een natuurlijke ingrediënt, en zijn zacht voor de huid. Een natuurlijk en biologische scrub zonder microplastics.

Wist je dat? Het scrubben van je huid zorgt ervoor dat je andere crèmes beter en makkelijker opgenomen worden door je huid.

Natuurlijke scrub voor je gezicht

De natuurlijke gezichtsscrub bestaat uit opgeklopte mango, -avocado,- en jojoba boter. Deze boters verzachten en voeden je huid, in tegenstelling tot andere gezichtsscrubs. Een scrub of peeling kan je huid ook irriteren of zelfs beschadigen, door te scherpe scrubdeeltjes of uitdrogende bestanddelen zoals parfum, wees daarom voorzichtig bij het gebruik van een scrub of peeling.

Verder bestaat deze scrub uit nog meer natuurlijke ingrediënten namelijk: frisse komkommer zaadolie (omega-3), kaneel en kardemom. Deze voedingsstoffen zorgen voor een frisse en tegelijk warme geur en textuur.


Zo gebruik je de Whipped Butter Polish Gezichtsscrub

Voor het beste resultaat breng je de scrub een keer per week aan. Masseer het met ronddraaiende bewegingen in. Laat het een paar minuten zitten, zodat de voedende boters goed opgenomen worden door de huid. Het resultaat is een frisse, zacht en gladde huid. Verzorg je huid daarna met bijvoorbeeld een voedende gezichtsolie of een dagcreme