Correct C serum 50ml

79,85

Het Correct C serum van Jane Scrivner bevat vitamine C, dit boost je collageen en herstelt je huid optimaal. Het zorgt voor een heldere, frisse uitstraling en repareert je huid vele malen sneller. 50ml

✓ Geformuleerd met natuurlijke en biologische, plantaardige ingrediënten
✓ Voor alle huidtypes
✓ Serum met vitamine c voor een collageen boost en herstellende werking
✓ Gaat vervroegde huidveroudering tegen en geeft je huid een enorme boost
✓ Voor wanneer je huid sterker moet worden
✓ Voor wanneer je huid herstel nodig heeft
✓ Voor wanneer je huid extra hydratatie nodig heeft
✓ Voor wanneer je huid lastig heeft van beschadigingen door de zon (pigmentvlekken)

Ook verkrijgbaar in 30ml

Beschrijving

Over Correct C serum van Jane Scrivner 50 ml

Vitamine C is het meest onderzochte ingrediënt in de huidverzorging. Niet voor niks, want het zorgt voor de aanmaak van collageen in de huid. Collageen zorgt op haar beurt weer voor een stevige huid en stimulering van het vernieuwingsproces.  Hierdoor verminderen pigmentvlekken en vervagen rimpels. Daarnaast helpt vitamine C tegen blauwe kringen onder je ogen. Daarom heeft Jane Scrivner het Correct C serum met boordevol vitamine C ontwikkeld. Het repareert, herstelt, corrigeert en herstructureert. Het is geschikt voor alle huidtypes, vooral de rijpe, droge of doffe huid. Het ondersteunt ook de peri-menopauzale en menopauze-huid om te corrigeren, herstellen en revitaliseren. C-correct zorgt voor een heldere en frisse uitstraling. 

Ook verkrijgbaar in 30ml

Wat doet vitamine c nog meer voor je huid?

  • Vitamine C stimuleert het collageen en de elasticiteit van de huid
  • Een geweldig ingrediënt dat helpt om je huid meer volume te geven. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en vergroot de elastine in de huid.
  • Vitamine C vermindert hyperpigmentatie
  • Een ingrediënt dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces stimuleert en een verhelderende werking heeft op hyperpigmentatie.
  • Vitamine C vermindert beschadigingen veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling
  • Hoewel vitamine C geen zonnebrandcrème is, beschermen de antioxiderende eigenschappen van vitamine C tegen vrije radicalen die veroorzaakt worden door UV-straling.
  • Het consequent aanbrengen van vitamine C op de huid helpt om de huid gezond en langer jong te houden. Op de huid aangebrachte antioxidanten kunnen uit veel hogere concentraties bestaan dan de antioxidanten uit voedingssupplementen.


Meer over de ingrediënten

Extract van Rijstzemelenwater
Verhoogt de kracht van antioxidanten en bestrijdt vrije radicalen*. Helpt de effectiviteit van vitamine C direct te verbeteren.

*Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die schade kunnen veroorzaken aan cellen in je lichaam. Ze ontstaan als bijproducten van normale cellulaire processen, zoals het omzetten van voedsel in energie, maar kunnen ook worden gevormd door blootstelling aan omgevingsfactoren zoals vervuiling, straling, sigarettenrook en bepaalde chemicaliën.

Vitamine C&E Geïncapsuleerd Ascorbinezuur
Deze twee bekende antioxidanten worden gebruikt om huidschade te herstellen, gezond collageen te behouden en de natuurlijke herstelsystemen van de huid te versnellen.

Resurrection Extract (Myrothamnus Flabellifolius)
Dit extract komt uit een kleine struik uit Zuid-Afrika, bekend om zijn vermogen om zichzelf bijna direct te herstellen van een uitgedroogde toestand – vandaar de term Resurrection. Het bevat stoffen die helpen je huid te hydrateren, op te helderen en te beschermen. 

Selderijzaad en lijnzaad extract
Maakt de huid steviger, strakker en voller, wat helpt om poriën te verkleinen en veroudering tegen te gaan. Verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een gladde uitstraling. Versnelt de celactiviteit en de productie van eiwitten die de huidstructuur ondersteunen, en beschermt de huid tegen ontsteking en vroegtijdige veroudering.

Kakadu Pruim (Terminalia Ferdinandiana)
Een extract van de Kakadu Pruim, een superfruit met de hoogste hoeveelheid vitamine C. Het bestrijdt vrije radicalen, stimuleert de aanmaak van vitamine C, pro-collageen en hyaluronzuur in de huid. Vermindert rimpels, beschermt tegen oxidatieve stress, verbetert de uitstraling en helderheid van de huid en zorgt voor een egale teint. Bevat ook biologische jojoba-olie, arganolie en pure essentiële oliën.