Pore Purity Gezichtsolie voor de vette/onzuivere huid

52,50

✓ Gezichtsolie Pore Purity is zeer voor de vette/onzuivere huid
✓ Met natuurlijke en biologische ingrediënten
✓ Vermindert puistjes, verstopte poriën
✓ Ontstekingsremmend, dus zeer geschikt voor een acne huid
✓ Vermindert de aanmaak van talg, waardoor je huid minder glimt en vettig aanvoelt
✓ 30ml

Beschrijving

Pore Purity van Jane Scrivner

De Pore Purity van Jane Scrivner is een natuurlijke en biologische gezichtsolie, speciaal ontwikkeld voor de onzuivere, vette en gevoelige huid.  Het is een lichte en zachte gezichtsolie, waardoor het snel opgenomen wordt door de huid. Er blijft geen vettige laag achter.

Vette en onzuivere huid verzorgen

Het vermindert de aanmaak van talg, oftewel vet, waardoor je huid minder snel glimt en vettig aanvoelt. In je huid zitten talgklieren. Talg is een vettige stof die je huid soepel houdt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De productie van talg verschilt per huidtype. Ook vermindert de olie verstopte poriën, ontstekingen, puistjes en andere onzuiverheden. Dit maakt het daardoor ook zeer geschikt voor een acne-huid.

Natuurlijke ingrediënten

De olie bevat onder andere watermeloen zaad olie, deze olie reinigt je huid, beschermt en hydrateert. Ook bevat het veel antioxidanten, vitamines en mineralen. Daarnaast bevat het ook sandelhoutolie, dit verfijnt je poriën. Sandelhoutolie heeft een heilzame werking op de onzuivere en vette huid. Zo werkt de olie reinigend, ontstekingsremmend, verzachtend en kalmerend.

Het resultaat is een zachte, egale en rustige huid met minder puistjes, bultjes en verstopte poriën. Het zorgt voor een mooie glow op je gezicht, zonder het vettige laagje.

Zo gebruik je de Pore Purity van Jane Scrivner

Je gebruikt de olie ‘s ochtends en ‘s avonds op een gereinigde huid. 1 pompje per keer is voldoende.
Ook zeer goed te gebruiken in combinatie met de Nourishing Cleanser van Jane Scrivner. Deze reinigingsbalsem maakt de huid minder vet en is reinigend, verzachtend, voedend en kalmerend.