Gezichtsreiniging set van Jane Scrivner: First Lift & Nourishing Cleanser

97,00

Wist je dat veel huidproblemen ontstaat doordat je je huid niet goed reinigt of met de verkeerde producten? Je huid kan uitdrogen en er ontstaan puistjes, ontstekingen en zie je eerder huidveroudering.

Daarom hebben wij een duo-reinigingsset voor je klaarstaan. Binnen 2 minuten heb jij met deze 2 producten en perfecte gereinigde huid.

Alle voordelen van dit duo

✓ Natuurlijke en biologische ingrediënten
✓ Dit duo is geschikt voor alle huidtypes
✓ De Nourishing Cleanser reinigd diep de poriën, voedt en maakt de huid gladder
✓ De First Lift verwijderd gemakkelijk (oog)make-up, verfrist

Beschrijving

Wist je dat er veel huidproblemen ontstaan als jij je huid niet goed reinigt of met de verkeerde producten? Je huid kan hierdoor uitdrogen, gaan irriteren, je poriën kunnen verstopt raken waardoor je eerder last hebt van puistjes en onderhuidse ontstekingen. De First Lift (make-up remover) en de Nourishing Cleanser (reinigingsbalsem) zijn natuurlijke gezichtsreinigers van Jane Scrivner. Binnen 2 minuten heb jij met deze twee producten een perfect gereinigde huid.

✓ Natuurlijke en biologische ingrediënten
✓ Dit duo is geschikt voor alle huidtypes
✓ De Nourishing Cleanser reinigd diep de poriën, voedt en maakt de huid gladder
✓ De First Lift verwijderd gemakkelijk (oog)make-up, verfrist

Meer over dit reinigingsduo van Jane Scrivner

De belangrijkste stap in je huidverzorging is het reinigen van je huid. Als jij je huid niet goed reinigt of de verkeerde producten gebruikt, ontstaan er onzuiverheden, puistjes, ontstekingen en zie je eerder huidveroudering. Ook al draag je geen make-up, toch is het belangrijk om je huid dagelijks te reinigen. Je huid maakt namelijk (in de nacht) zelf afvalstoffen aan, maar ook zweet, vuil en SPF resten komen op en in je huid terecht.

De First Lift is de eerste stap in je reiniging. Hiermee verwijder je oppervlakkig je huid van make-up en vuil. Stap 2 is het aanbrengen van de Nourishing Cleanser. Met deze natuurlijke voedende balsem reinig je je huid grondig en diep. Door je huid eerst te reinigen van make-up hoeft de balsem niet door een laagje make-up heen te werken en bereikt het de diepere huidlagen.

Meer over de First Lift 

First Lift, is een natuurlijke en biologische make-up remover van Jane Scrivner. Deze heldere vloeistof verwijdert op een milde manier (oog) make-up, vuil en zonnebrandresten. Het is geschikt voor alle huidtypes, ook voor gevoelige ogen. Dit product laat geen vettige laag achter, daarom is het ook geschikt voor lenzendragers.

De First Lift gebruik je om voorzichtig je make-up te verwijderen en tegelijkertijd je huid te reinigen van het meeste make-up. Het is de eerste stap in je dagelijkse reiniging. Je kan het zien als een ‘pre-wash’ in je reinigingsritueel. De Nourishing Cleanser kan, door eerst overtollig make-up te verwijderen, directer op je huid inwerken, de werkstoffen beter opnemen en je huid diep en grondig reinigen. Als schoonheidsspecialiste raad ik de Nourishing Cleanser aan als tweede stap in je huid verzorgingsritueel.

Meer over de Nourishing Cleanser

De Nourishing Cleanser is een luxe reinigingsbalsem voor het gezicht met biologische jojobaolie, bijenwas en essentiële oliën. De balsem heeft een voedende, diep reinigende werking zonder uit te drogen en maakt de huid glanzend en heerlijk zacht. De Nourishing Cleanser brengt de huid weer in balans en stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels dankzij de biologische jojoba olie met bijenwas en essentiële oliën. Deze cleanser van Jane Scrivner reinigt je huid en

poriën diep van make-up, vuil, bacteriën, afvalstoffen en dode huidcellen, en geeft je huid een frisse en stralende teint.

Deze 100% natuurlijke en biologische reinigingsbalsem bevat behalve jojobaolie ook bijenwas en 9 essentiële oliën. – Jojobaolie wordt diep door de huid opgenomen en herstelt zo de natuurlijke huidbarrière. – Bijenwas laat een fijne film achter op de huid en voorkomt zo uitdroging. – Sandalhout, Ylang Ylang, lavendel, elemi, eucalyptus, wierook, citroengras, mirre en zoete sinaasappel olie hebben een voedende, kalmerende en ontstekingsremmende werking.