Het geheim voor een mooie huid is een goede nachtrust. ‘s Nachts herstelt je huid drie keer zo snel. Heel eerlijk: daar kan geen crème of serum tegenop. Grijp daarom je nachtrust aan om je huid een handje te helpen en de schade te herstellen.

Biologische klok

We hebben allemaal een biologisch dag- en nachtritme waarvan de cyclus ongeveer 24 uur duurt. Dit noemen we ook wel het circadiaans ritme. Ons circadiaans ritme reguleert elk groot systeem in je lichaam. Naar dit  circadiaans ritme verwijst de naam van het nieuwe serum van Jane Scrivner: Circadian Vit C. Het nieuwe serum ondersteunt namelijk de natuurlijke nachtelijke reparatiecyclus (het circadiaanse ritme) van je huid met de ingekapselde Vit C.

Wat doet Vit C voor de huid?

Vit C is het meest onderzochte ingrediënt in de huidverzorging. Niet voor niks, want het zorgt voor de aanmaak van collageen in de huid. Collageen zorgt op haar beurt weer voor een stevige huid en stimulering van het vernieuwingsproces.  Hierdoor verminderen pigmentvlekken en vervagen rimpels. Daarnaast helpt Vit C tegen blauwe kringen onder je ogen.

Verbeterde formule

Het nieuwe serum van Jane Scrivner geeft gedurende de hele nacht Vit C af aan je huid. Tegelijkertijd stimuleren de Vit B en E en de jojoba-olie de werking van de Vit C nog eens extra. Zo optimaliseert het serum het herstel en de opbouw van je huid terwijl jij in dromenland bent.

Wil je meer info of wil je Circadian Vit C bestellen? Klik dan hier of hieronder!

Groetjes, Femke