In deze blog neem ik je mee in het huidverzorgingstraject van La Femme met Helena. In dit traject geef ik persoonlijk huidadvies en maak ik een compleet huidverzorgingspakket inclusief persoonlijke begeleiding. Hier lees je alle info, updates en voor en na foto’s

Naam: Helena
Leeftijd: 51
Twee kinderen
Beroep: Onderneemster

December 2020: Een week geleden kreeg ik een appje van Helena. Ze is al jaren klant bij me. Ze zei: ”Femke ik wil graag even met jou overleggen over huidverzorging, heb je deze week misschien tijd voor?‘’ De volgende dag om 9.30 uur had ik een afspraak met Helena en belde ze mij via FaceTime op. Ze vertelde mij het volgende: ‘’Femke, er verandert zoveel in mijn lijf door de overgang. Dat heb ik zelf niet eens in de gaten. Maar ik zie het wel aan de buitenkant. Fijne lijntjes worden ineens rimpels en mijn huid is slapper. Ik zie gewoon dat ik ouder word en ineens lijkt dat heel snel te gaan. Op zich leef ik gezond. Dus hoef ik niet veel aan mijn levensstijl aan te passen om veroudering tegen te gaan. Maar ik wil niet over een paar jaar terugkijken en dan denken: ‘Had ik maar wat meer voor mezelf gedaan en die mooie producten van Femke gebruikt. Wat zou jij mij adviseren?’

Na ons FaceTime-gesprek heb ik Helena een advies op maat gegeven. Helena was al bekend met de Nourishing Cleanser en de Skin Elixir, de basisproducten van Jane Scrivner. Jane Scrivners aanbod van huidverbeterende producten is echter flink gegroeid en heeft nog veel meer te bieden voor de conditieverbetering van Helena’s huid.

Zo heb ik haar geadviseerd om haar huid dagelijks te gaan verzorgen met de Skin Foliatie, een fruitzuurpeeling die haar pigmentvlek zal verminderen en rimpels vervagen. Ook adviseerde ik haar de Bioluronic Buzz: een hydraterend en egaliserend serum voor een botox light effect rondom de ogen. Voor overdag is de gezichtsolie affirmative, rijk aan anti-oxidanten, heel geschikt voor Helena. Een serum met een hoge dosis Vit C. stimuleert ’s nachts de aanmaak van collageen in haar huid. De OO Cream zorgt overdag voor extra bescherming en hydratatie.

Op oudejaarsdag kreeg ik een appje dat ze blij was met mijn advies. Dit was voor mij een superleuke opdracht om in het nieuwe jaar mee aan de slag te gaan! De producten van Jane Scrivner passen perfect bij Helena’s gecombineerde en gevoelige huid. Natuurlijke producten voelen zachter aan en zorgen voor balans in haar huid.

Helena vertelde me het volgende: “In het verleden heb ik producten gebruikt die veel heftiger waren en mij een vermogen kostten. Soms had ik echt het gevoel: dit kan niet goed voor me zijn. Dat heb ik niet met de producten die Femke me adviseert. Ik word altijd blij van haar advies en trek het ook nooit in twijfel. Ik sta volledig achter haar producten omdat ze biologisch en natuurlijk zijn en er geen stukken oerwoud voor gekapt zijn.”

Helena heeft de producten nu een week in huis. Nieuwsgierig naar haar ervaring? Volg ons op Instagram of lees hieronder de update

Wil jij net als Helena ook een persoonlijk huidadvies en hiermee je huid precies geven wat het nodig heeft? Plan hier alvast online een afspraak in via de button (linksonder): ‘maak afspraak’ of neem hier contact met mij op.

Misschien denk je, waarom kiezen voor natuurlijke en biologische producten van Jane Scrivner? Hier geef ik antwoord op in mijn andere blog. Deze kun je hier lezen!

Alle producten zijn verkrijgbaar in mijn webshop en wie weet breng ik jouw pakketje persoonlijk aan de deur!
Bekijk hier mijn webshop.

 

 

UPDATE: januari 2021

‘Helena vertelde dat in de tweede week door het gebruik van de producten, droge plekjes ontstaan. Dat was natuurlijk niet de reactie die ik had gehoopt, maar heb er wel een verklaring voor.

Eigenlijk is het positief. De producten doen wat met haar huid. Dit klinkt misschien raar, maar wanneer je geen verschil zou merken aan je huid bij een nieuw product, dan betekent het eigenlijk dat het product niks doet voor je huid.

Daarnaast is Helena haar huid het ook niet gewend om consequent behandeld te worden met natuurlijke producten op basis van oliën. Ze gebruikte voorheen ook wel producten op crème basis. Haar huid is nu aan het afkicken van crèmes! Vele huidjes zijn verslaafd aan crème, wanneer je niet gaat smeren voelt je huid droog aan. Dit zou eigenlijk niet zo moeten horen.

Met natuurlijke oliën wordt Helena haar huid weer in balans gebracht, de oliën regenereren de talgproductie en vermindert hierdoor grove poriën.

Dit is ook duidelijk te zien aan de foto.

Ook zijn de lijntjes in het voorhoofd minder zichtbaar.

Mijn tip. Wanneer je een nieuw product gaat uitproberen, geef het minimaal twee maanden de kans om het product goed te kunnen beoordelen.‘’

Bekijk hieronder de voor en na foto’s