voor een stralende huidJane Scrivner: “There is nothing more pleasing than fresh, healthy skin looking back at you from the mirror in the morning, it starts your day, it sets you up and it imbues a confidence that you just can’t buy ‘’

Een stralende, gezonde huid begint bij de bron …

Mijn passie is om jou te helpen aan een gezonde, stralende huid met natuurlijke producten. Zes jaar geleden ontdekte ik de natuurlijke en biologische huidverzorging van Jane Scrivner.  Alle ingrediënten in de producten zijn vers, puur, onbewerkt en van plantaardige afkomst. Zo kiest Jane Scrivner niet voor ‘trend’ ingrediënten, maar voor ingrediënten die zich al eeuwenlang hebben bewezen, zichtbaar resultaat hebben en van hoogstaande kwaliteit zijn.

Het verschil met commerciële (natuurlijke) producten zijn de voedende gezichtsoliën. Die vind je bijna niet bij andere merken. Omdat ze moeilijker in grote hoeveelheden verkrijgbaar zijn (je hebt verse oliën nodig) en kostbaar zijn. Daarnaast hebben ze een natuurlijke geur. En een natuurlijke geur wordt niet altijd als positief ervaren, we zijn erg gewend aan parfum. Daarom voegen commerciële merken vaak chemische geurstoffen of parfum toe, of verwerken ze alleen lage concentraties van een goed werkende olie (bijvoorbeeld rozenbottelolie) in hun producten. Deze twee producten vormen een uitzondering wat betreft samenstelling, maar zijn beiden 100% natuurlijk.

Op dit moment zijn mijn favoriete producten de skinfoliatie is een fruitzuurpeeling met een lage concentratie aan natuurlijke AHA en BHA fruitzuren waardoor ze geschikt is voor dagelijks gebruik. Het herstelt de ph waarde, vermindert grove poriën en fijne lijntjes en zorgt voor een stralende huid. (peeling effect)
Bioluronic Buzz 2000 is een hydraterend serum die direct een egale/strakke huid als resultaat geeft. Bevat biologisch, gefermenteerde hyalurongel, (lichaamseigen stof) voor hydratatie en vermindert rimpels.. Buzz button (spilanthes Acmella) werkt spierontspannend en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast werkt aloë vera verkoelend en de witte wilg vernieuwt de huid en geneest ontstekingen. Bioluronic buzz 2000 gezichtsserum is geschikt voor dag en nacht.

Prijs Skinfoliate: 29,95
Prijs bioluronic buzz 2000: 36,50
Aanbieding Combiprijs: van 66,45 vóór 59,00 Bekijk het pakket hier.