nourishing-cleanser-jane-scrivner

In deze blog van La Femme & L’Homme geven we alle aandacht aan de 100% natuurlijke en biologische Nourishing Cleanser van Jane Scrivner. Het meest verkochte product van La Femme.

Het succes van Jane Scrivner 100% natuurlijke en biologische huidverzorging begon allemaal met de Nourishing Cleanser (NC). ‘Een mooie huid in een pot’ zoals Jane Scrivner de Nourishing Cleanser omschrijft.

Sinds ik (Femke Buma, eigenaresse en huidspecialiste) de Nourishing Cleanser ben gaan gebruiken is mijn huid ook veranderd. Mijn huid is nog nooit zo egaal, rustig (zonder puistjes) en stralend geweest als daarvoor. Ook vele klanten delen deze ervaring met mij en willen niet meer anders en kunnen niet meer zonder (zeggen ze zelf).

Reviews over de Nourishing Cleanser

Hieronder kun je de reviews van mijn klanten lezen over de luxe reinigingsbalsem.

 

Irene: ‘De nourishing cleanser is een fijne cleanser. Het is gemakkelijk aan te brengen en het maakt je huid zacht en soepel. Ook ruikt het heerlijk, wat een fijne bijkomstigheid is! Waarin andere reinigingsproducten de huid vaak droogmaken is de nourishing cleanser van Jane Scrivner een product wat de huid juist voed naar mijn idee. Ik ben er erg tevreden mee.’

 

Yvonne: ‘De nourishing cleanser doet veel goeds voor mijn huid. Omdat deze tussen de vingers lekker romig wordt, is het fijn aanbrengen op het gezicht. Mijn huid droogt er niet vanuit zoals bij sommige andere reinigingsproducten. Verder krijg ik ermee alle vuiligheid van mijn gezicht af. Als ik de cleanser gebruikt heb weet ik zeker dat mijn huid helemaal schoon is voor e andere producten.’

 

Mezda: ‘Vroeger had ik een onzuivere huid en veel last van puistjes. Sinds ik de cleanser gebruik heb ik een hele gladde en gave huid. Ik vind het ook heerlijk om de cleanser aan te brengen en er mijn gelaat mee te reiningen. Het werkt erg ontspannend. Ik gebruik het al jaren en wil niet anders meer.’

 

Marjan: ‘Zacht en voedend voor de huid, irriteert niet. Ook goede reiniger voor oog make-up.’

4 in 1 reinigingsproduct: handig voor op reis

Ook voor in de zomermaanden is de Nourishing Cleanser hét product om je huid mee te verzorgen. Het is niet alleen een intensieve reiniging, maar werkt ook als scrub, aftersun en masker. Dat is erg handig voor als je op reis gaat. Je hoeft dan alleen de cleanser en een voedende dagcrème mee te nemen.

Er zijn verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Deze kun je online bestellen (gratis verzending) of afhalen in mijn schoonheidssalon in Sneek (Nederland).

Waardevolle ingrediënten

Het geheim van de Nourishing Cleanser zit hem in de natuurlijke, waardevolle en huid verbeterende ingrediënten, waaronder:

Bijenwas (inci = Cera Alba) bevat vitamine A, houdt vocht vasthoudt, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het creëert een beschermend laagje tegen invloeden van buitenaf.

Jojoba olie bevat veel anti-oxidanten, zeer veel vitamine E en het beschermt de huid tegen huidveroudering. De olie reguleert ook de vochtbalans bij een gevoelige en droge huid, maar verminderd daarnaast de talgproductie bij een vette huid. Wist je dat jojoba olie overeenkomt met de talgproductie van onze huid? Het werkt daarom samen met je huid. Jojoba olie voelt niet vet aan en is reukloos. Ook blijft jojoba olie lang houdbaar in vergelijking met andere oliën.

En dan de geurbeleving, ook niet onbelangrijk, dit maakt de cleanser een echte luxe reinigingsritueel. Naast de bijenwas en jojoba olie bevat de Nourishing Cleanser 9 essentiële oliën, welke naast dat ze een heerlijke geur aan de cleanser geven, elk hun specifieke, heilzame en geneeskrachtige werking hebben op de huid.

Ben je vatbaar voor een koortslip? Met de Nourishing Cleanser verdwijnt die als sneeuw voor de zon!

Wat zijn essentiële oliën?

Een essentiële olie is een geconcentreerde vloeistof afkomstig van plant materiaal, welke vluchtige heilzame stoffen bevat. De essentiële olie is ‘essentieel’ in die zin dat het de ‘essentie van’ de geur van de plant bevat.

Hier volgen de negen waardevolle essentiële oliën van de Nourishing Cleanser met hun specifieke werking :

  • Ylang Ylang is antibacterieel en kalmerend
  • Elemi isantibacterieel en verstevigend
  • Eucalyptus is hydraterend
  • Frankincense is antibacterieel en anti-aging
  • Lemongrass is anti-bacterieel en reinigend
  • Lavendel is kalmerend
  • Mirre voedt en beschermd
  • Sandelhout is verstevigend
  • Zoete sinaasappel is hydraterend

Alle huidtypes in balans

De Nourishing cleanser voorziet in alle huidbehoeftes en brengt alle huidtypes weer in balans. De vette, gecombineerde huid wordt minder vet, de droge huid wordt gehydrateerd en de gevoelige huid minder gevoelig en sterker voor invloeden van buitenaf.

https://www.youtube.com/watch?v=28VaUkrtoZo&t=3s
In deze video laat ik zien hoe je je huid kan reinigingen met natuurlijke producten, waaronder de Nourishing Cleanser

Soorten biologische cleansers

Er zijn ook andere natuurlijke en biologische gezichtsreinigers van Jane Scrivner. De Core Cleanser is bijvoorbeeld geschikt voor de zeer gevoelige huid, denk aan eczeem, rosacea of acne. Voor mannen heeft Jane Scrivner ook een speciale cleanser ontwikkeld: De Skin clean step #1 is voor het reinigen en verzorgen (ook na het scheren) van de mannenhuid. Lees hier in mijn andere blog alles over deze cleansers en de verschillen.

Nieuw! Vega Nourishing Cleanser

Geef jij de voorkeur aan veganistische huidverzorgingsproducten, dan is er nu een Vega variant van de Nourishing Cleanser. De bijenwas is vervangen door rijstzemelen was. Werkelijk een geniale ontdekking, omdat rijstzemelen was net als bijenwas overeenkomt met de samenstelling van je eigen huidvet (talg). Het heeft net als bijenwas antibacteriële, hydraterende en beschermende eigenschappen bevat. Daarnaast ruik of voel je geen verschil!

Kennis maken met de Nourishing Cleanser?

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de Nourishing cleanser? Vraag een sample aan of boek een kennismaking behandeling (touch up) en ervaar het verschil.

De reiniging met de Nourishing Cleanser is de start van iedere gezichtsbehandeling die ik geef. Vooraf verwarm ik de balsem op in de orb, daarna wordt deze heerlijk warm met een zachte penseel aangebracht en heerlijk in gemasseerd. Deze handeling wordt als zeer aangenaam, ontspannend en voedend ervaren. Na het verwijderen van de balsem voelt de huid heerlijk zacht, gehydrateerd en fris aan in plaats van droog en trekkerig. De Nourishing Cleanser heeft de kwaliteit om niet alleen vuil en vet te verwijderen, maar ook make-up resten en waterproof mascara lost de cleanser eenvoudig op.

Kortom, de Nourishing Cleanser heeft alles in huis voor een gezonde huid!


Jane Scrivner producten kun je eenvoudig online bestellen in mijn webshop. Verzending is gratis! De cleansers van 50 ml (€39) zijn binnenkort ook online te bestellen.