Le Sérum Anti-Soif Hydraterend Serum

39,00

Le Sérum Anti Soif van Absolution is een biologisch en hydraterend serum. 50ml.

✓ natuurlijke ingrediënten (van biologische landbouw)
✓ zorgt voor minimaal 8 uur lange hydratatie
✓ verbetert de elasticiteit van je huid en vermindert rimpeltjes
✓ Vermindert roodheid en kalmeert de huid
✓ 100% vegan en plasticvrij
✓ zorgt voor een ultieme vocht boost voor je huid
✓ Kan overdag en voor de nacht gebruikt worden
✓ Een serum wordt beter opgenomen door de huid en hierdoor heb je sneller resultaat

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Le Serum Anti Soif van Absolution

Het Serum Anti Soif van Absolution is een biologisch en hydraterend serum voor het gezicht. Het zorgt voor hydratatie van minimaal 8 uur lang. Dit zorgt voor een betere elasticiteit en een frisse en egale huid. Elk huidtype heeft een tekort aan vocht, daarom is dit serum geschikt en waardevol voor alle huidtypes. De biologische ingrediënten in dit serum hebben een verzachtende werking en verminderen roodheid en gaan rimpels tegen. Ook ruikt het heerlijk fris en bloemig, veel klanten vinden het daarom een heerlijk serum om te smeren.

Een serum bevat een hoge concentratie aan werkstoffen en is vaak vloeibaar waardoor het makkelijker en dieper wordt opgenomen door je huid. Hierdoor heeft het sneller resultaat dan een reguliere (dag)crème. Een huid die in balans is, is beter beschermd tegen schadelijk invloeden van buitenaf, waardoor onzuiverheden, ontstekingen, droge en vetvlekken in je huid minder snel voorkomen. Als schoonheidsspecialiste raad ik je daarom aan om een serum toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine.

Biologische ingrediënten

Sérum Anti Soif bestaat 99% uit ingrediënten die een natuurlijke oorsprong hebben en 49% daarvan komt uit biologische landbouw. Ook is het 100% vrij van siliconen, minerale oliën, ggo, sulfaten, hormoonverstorende stoffen, parabenen, PEG, ftalaat en synthetische geur- en kleurstoffen. Het is een vegan en plasticvrij product. Een waar cadeautje voor je huid.

De  hoofdbestanddelen van dit serum zijn Aloë Vera, Scutellaria en Vlierbes-extract.

  • Aloe Vera
    bevat wel 80 voedingsstoffen, zoals vitamines, vetzuren en mineralen. Aloe Vera zorgt voor een diepe hydratatie van de huid, waardoor het zich makkelijker kan herstellen. Hierdoor krijg je een frisse en egale look.
  • Scutellaria
    is een heilzame plant die roodheid en rimpels vermindert en de huid kalmeert.
  • Vlierbes-extract
    heeft een verzachtende werking op de huid. Ook stimuleert het de doorbloeding en dat zorgt voor een egale teint.

Zo gebruik je Le Serum Anti Soif

Het serum zit in een handige pompflacon en het voelt aan als een zachte gel. Het ruikt heerlijk fris en bloemig. 1 a 2 pompjes is voldoende voor het gezicht. Verdeel het over je gezicht en masseer het voorzichtig in. Zodra het serum ingetrokken is, breng je daarover je gezichtscrème of gezichtsolie aan. Je kan het serum zowel overdag als voor de nacht gebruiken. Tip: Mix het serum met je dagcrème om de huid extra te voeden

Goede combinatie Anti Soif en La Crème du Teint

Het serum kun je ook goed combineren met de La Crème du Teint van Absolution. Dit is een getinte dagcrème.  Het egaliseert, kalmeert en beschermt je huid tegen de zon en luchtvervuiling. Het is daarom een make-up en verzorging in een. Breng 1 pompje van de getinte dagcrème en 1 pompje van het serum aan op je handpalm en meng dit voorzichtig door elkaar heen. Dit breng je aan op je gezicht en zorgt voor een mooie, egale en frisse uitstraling.