Kom in de koude wintermaanden lekker opwarmen en genieten van het winter wellness arrangement!
Een complete wellness experience die je vanaf het eerste moment in diepe ontspanning zal brengen…

Na een warm welkomstritueel worden je voeten gescrubt en gemasseerd, vervolgens gaan we met warme olie in combinatie met de hotstonetechniek je rug, schouders en nek masseren. Daarna krijgt je gezicht een diepe reiniging met verwarmde voedende balsem. Oude huidcellen worden verwijderd met een scrub van kiezelwier, amandel en lichte fruitzuren waardoor de werking van het voedende masker nog beter tot zijn recht komt en de huid heerlijk zacht en schoon zal aanvoelen. Een hoofhuidmassage verlicht elke vorm van spanning. Vervolgens geniet je lekker na met een kopje warme chocolademelk of gemberthee en kruidkoek…

90 minuten Puur Genieten voor € 69,00

Een weldaad voor lichaam en geest…

Met deze Top 5 beauty tips kom jij goed verzorgd de winter door

1. Smeer je lippen iedere dag in met een lippenbalsem. Zoek een lippenbalsem uit die verzorgende ingrediënten bevat zoals bijenwas, sheabutter, vitamine E, amandelolie, jojoba-olie en kokosnootolie

2. Je huid onttrekt extra vocht in de winter door de droge lucht van centrale verwarming, smeer daarom rijkelijk met je dag- en nachtcrème of gezichtsoliën.

3. Scrub je lichaam en gezicht één keer in de week, zo breng je de jeugdige gloed terug die vaak in de wintermaanden verdwijnt.

4. Douche niet te heet! Omdat het kouder wordt zijn we geneigd warmer te gaat douchen, maar het warme water droogt de huid juist extra uit.

5. Drink gemberthee: de gember heeft een verwarmend effect op je lichaam! Daarom wordt gemberthee vaak gedronken wanneer het koud is.