Le Masque Anti-soif Hydratant Gezichtsmasker

36,00

Le Masque Anti-Soif Hydratant is een gezichtsmasker van Absolution. Dit diepe hydratatie masker herstelt het vochtgehalte met 111% in gemiddeld 1 uur! Daarnaast helpt dit masker om de fijne lijntjes op te vullen en het huidoppervlak te verzachten.

Categorieën: ,

Beschrijving

Diep hydratiemasker van natuurlijke ingrediënten

Le Masque Anti-Soif Hydratant is een gezichtsmasker van Absolution. Dit diepe hydratatie masker herstelt het vochtgehalte met 111% in gemiddeld 1 uur! Je huidcellen verdampen continu vocht continu en dat is volledig normaal, maar soms verliest het meer vocht dan het kan aanvullen. Een huid die niet goed gehydrateerd is, is meer vatbaar voor irritaties, huidveroudering en soms zelf huidaandoeningen. Dit biologische gezichtsmasker helpt de huid en de vochtbalans te herstellen, de fijne lijntjes op te vullen en het huidoppervlak te verzachten. Het masker heeft een prachtige blauwe kleur (door Lapis Lazuli) en dat verhoogt het frisse gevoel.

Zo gebruik je het masker

Je kan het masker zo vaak gebruiken als je wilt. Breng het aan op een droge en schone huid, het is aan te raden om je gezicht eerst te reinigen. Laat het masker 10 minuten inwerken en geniet er ook even van. Verwijder het vervolgens met een vochtige doek en breng daarna een dag- en of nachtcrème aan.

Meer weten? Bekijk dan onderstaande video, daar legt ‘Onze Aniek’ uit hoe je het masker gebruikt