Firm Believer Definitive Body Serum 100 ml.

60,00

Body Serum

Beschrijving

Een therapeutische blend van biologische abrikoos, avocado en jojoba oliën. Anti-aging, verbetert de conditie, verzacht en maakt de huid gladder.Met essentiële olie van rode manderijn, bergamot en neroli: FIRM BELIEVER is jouw body serum.

Deze olie wordt wel een ‘keerpuntolie’ genoemd. Gebruik je de olie voor de eerste keer, zorg er dan voor dat je huid vooraf goed is gescrubd en gebruik in de eerste week zoveel je nodig hebt. De fles zal voor de helft leeg zijn maar je huid zal compleet veranderen. Daarna heb je met een paar druppels olie genoeg, ook met al je toekomstige flessen.

Breng aan voor de nacht of gebruik FIRM BELIEVER als dagolie.
Pomp een paar druppels in je handpalmen of direct over je lichaam om Firm Believer aan te brengen. Masseer het in tot dat de olie is opgenomen. Breng wat extra Firm Believer aan waar je huid het nodig heeft. Zeer geschikt voor decolleté, nek, armen en borsten. Ook goed voor je heupen en dijen.

Dagelijks gebruik geeft optimale versteviging, diepe hydratatie, Firm Believer wordt gemakkelijk door de huid opgenomen.