Sinds 2013 is La Femme erkend leerbedrijf wat betekend dat we stagiaires opleiden van de opleiding schoonheidsverzorging Friese Poort te Leeuwarden. Meestal begeleid ik twee leerlingen die gedurende een heel jaar twee dagen per week stagelopen in de salon. Zelf heb ik het vak ook het beste geleerd in de praktijk, daardoor weet ik hoe belangrijk een goede stageplek is.

Het is een van mijn passies om het mooie vak over te brengen op leerlingen, en hen te enthousiasmeren hiervoor.Door het aanbieden van een veilige en positieve omgeving, en het geven van persoonlijke aandacht en vertrouwen leert een leerling ontzettend veel! De beste manier om het vak goed te leren is door zelf te doen! Door bij hen een behandeling te reserveren geef je hen een geweldige kans om zichzelf te verbeteren en het vak goed te leren. Zelf kun je even heerlijk genieten en ontspannen van een schoonheidsbehandeling en dat voor een aantrekkelijk prijsje!

In het begin is het best spannend om een ‘onbekende’ klant een behandeling te geven en willen ze het heel goed doen. Daardoor zijn stagiaires ook heel erg gemotiveerd! Dit maakt het werken met stagiaires ook zo leuk.

Voor de meeste behandelingen kun je bij hen terecht, ze nemen de tijd en luisteren graag naar je wensen. In deze nieuwsbrief stellen de dames zich graag persoonlijk aan je voor. En hebben we een paar leuke aanbiedingen!


Nicoline

Hallo mijn naam is Nicoline Ekiye, ik ben 18 jaar en ik kom uit Makkum. Ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste op de Friese poort in Leeuwarden en zit in m’n laatste jaar van de opleiding. Ik loop nu een half jaar stage bij La Femme op dinsdag en woensdag en heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het heel fijn dat er hier een rustige sfeer is en dat ik lekker mijn eigen ding kan doen. Ook vind ik de opleiding erg leuk en ik zou graag later mijn eigen bedrijfje willen beginnen. Van jongs af aan wilde ik dit vak al gaan doen. Ik was altijd al een meisje die veel met mijn uiterlijk bezig was. Ik vond het bijvoorbeeld leuk als mijn zus vroeger bij mij make-up aanbracht, mijn wenkbrauwen ging epileren of mijn nagels lakken.

Sinds kort ben ik één van de finalistes geworden van Miss Beauty van Friesland! Tot nu toe al een hele ervaring en ik ga natuurlijk mijn best doen om deze Miss Beauty verkiezing te winnen. Om te winnen wordt van mij o.a. verwacht dat ik mij ga inzetten voor het goede doel: de Linda Foundation. De Linda Foundation steunt gezinnen die het financieel zwaar hebben. Zo kwam ik op het idee om d.m.v. het geven van behandelingen bij La Femme een deel te doneren aan het goede doel.

Linda Foundation

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan dus betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar wel er wel onder lijden, wil ik mij hier hier graag voor inzetten. Wil jij mij steunen in de competitie en tegelijkertijd ook de Linda foundation? Maak dan nu je afspraak bij mij via La Femme Sneek. 25% van de inkomsten wordt gedoneerd aan de Linda Foundation. Wil je een vrijblijvende bijdrage doneren dat kan ook. Via deze link

Alvast bedankt en graag tot gauw in de salon!


Linda

Mijn naam is Linda Burghgraef, ik ben 18 jaar en woon in het dorpje Parrega. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding ‘Allround schoonheidsspecialiste niveau 4’. Persoonlijk ben ik een sociale, zorgzame en behulpzame meid met veel leergierigheid.

De opleiding zit in Leeuwarden op de Wielaarderburen. De opleiding Allround schoonheidsspecialiste is een veelzijdige opleiding. Je leert hier erg veel en je krijgt echt een kijkje in de huid. Vanaf kleins af aan vind ik de huid al zeer interessant en was ik er al veel mee bezig. Later is mijn interesse echt gaan liggen op de natuurlijke/biologische producten en wat bijvoorbeeld voedsel en onderliggende factoren als invloed kunnen hebben op de huid.

Ik loop nu sinds begin december 2022 stage bij La Femme in Sneek. In de salon gebruiken ze volledig natuurlijke producten. Hier was ik natuurlijk meteen nieuwsgierig naar! Ik heb het hier dan ook erg naar mijn zin.

La Femme is een salon waar u echt tot rust kunt komen, en hier help ik u graag bij!


Aanbiedingen stagiaire

Basis gezichtsbehandeling
incl. reiniging, scrub, wenkbrauwen epileren, gezichts-schouder-nek massage, masker en dag verzorging en naar wens make-up.

90 min. Prijs: €28,50
normaal 38,-

Winterarrangement
Anti-stress lichaam en gezichtsbehandeling met bergamot
– Lichaamsmassage van 40 minuten
– Een gezichtsbehandeling. Deze bestaat uit een milde gezichtsreiniging, het verven of epileren van je wenkbrauwen, een hydraterend ampul (hyaluronzuur) gezichtsmassage en een hydraterende gezichtspakking.
– Nagenieten doe je met vers fruit en een kopje thee.

90 min. €39,95
normaal 99,-

Wenkbrauwen en wimpers verven en epileren
45 min. €23,00
normaal 41,-

Kijk voor overige stagiaire behandelingen op de website via de ‘ afspraak maken’ knop