Dit wordt de rustigste kerst ever … ! Vorige week was de gezellige kerstdrukte al in volle gang en heb ik gelukkig nog mensen blij kunnen maken met een stralende huid, mooi verzorgde wenkbrauwen en ontspannen spieren ..  Totaal niet in de gaten dat er een lockdown aan zat te komen.

De lockdown betekent voor La Femme dat we gesloten zijn tot 19 januari. Hierbij komen alle afspraken te vervallen. Mocht je een afspraak hebben staan, dan neem ik persoonlijk contact met je op. Het zou fijn zijn om dan gelijk een nieuwe afspraak voor het nieuwe jaar in te plannen.

Ook bestellingen kun je niet meer afhalen in de salon

Ook voor het afhalen van producten/cadeaubonnen kun je niet meer terecht in de salon. Deze blijven via de webshop van La Femme natuurlijk eenvoudig te bestellen. Binnen een straal van 10 kilometer rondom Sneek bezorg ik je bestelling gratis en contactloos bij jou aan huis. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben of iets nodig hebben.

Bestel online en win dit heerlijke gezichtsmasker! 

Om de kerststemming er in te houden, verloten we onder alle online bestellingen dit heerlijke, natuurlijke gezichtsmasker, Masquerade Intense De-stress gezichtsmasker t.w.v. €41,75. Dit masker zorgt voor ontspanning en een stralende huid. Uit alle (online) bestellingen van 1 december tot en met 23 december verloten we één winnaar. Vlak voor kerst, op donderdag 24 december, maken we de winnares bekend en wordt het bij je thuis bezorgd! (Gratis binnen een straal van 10 km van Sneek).

Volg ons op Instagram of Facebook en blijf zo op de hoogte van alle (kerst)acties en Beauty en Wellness tips van La Femme.

We gaan je missen! Hopelijk tot gauw aan de deur of in januari in de stoel!

Blijf gezond en denk aan elkaar ..

Ik wens je een warme en ontspannende kerst!