De goudkleurige Jojoba olie in de Nourishing Cleanser (NC) en de heilzame betaglucan in de OO (over oil) cream maken van deze producten prijswinnaars!

Met de Nourisching Cleanser ontdoe je jouw huid niet alleen van make-up resten, afvalstoffen en vuil, je ziet na gebruik ook duidelijk het verschil in glans, stevigheid en gladheid.

De NC is een luxe reinigingsbalsem, rijk aan vitamines en antioxidanten en heeft als basis van 100% biologische jojoba olie, bijenwas en negen essentiële oliën.

Jojoba olie is een goudkleurige vloeibare was die de talgproductie reguleert, de natuurlijke huidbarrière herstelt en de aanmaak van collageen stimuleert. De verzachtende en kalmerende bijenwas reinigt diep de poriën en beschermt de huid tegen uitdroging. De aangename geur is te danken aan de negen essentiële oliën waaronder sandelhout, sinaasappel, ylang ylang en lavendel, die ook nog eens de diverse huidcondities in balans brengen. Geschikt voor alle huidtypes.

Tip: Laat de balsem ‘s nachts op je huid zitten, zodat die wordt gevoed.

De OO cream is een heerlijke, verfrissende dag- en nachtcrème en bevat het heilzame ingrediënt Betaglucan (zit ook in havermout). Het bevordert de hydratatie, activeert het immuunsysteen en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast bevat de OO cream biologische rozenbottelolie die rijk is aan vitamine E en C (dit geeft de crème een oranjerode kleur), argan olie, berk, vitamine A en  vanille die roodheid vermindert en een geïrriteerde huid kalmeert en verzacht. Kortom een crème boordevol antioxidanten die bovendien bescherming biedt tegen de eerste zonnestralen. Geschikt voor alle huidtypes. Voelt niet vet aan. Beschermt, hydrateert en matteert.

Ben je benieuwd hoe je de OO cream aanbrengt? Bekijk dan deze video op mijn youtube kanaal. 

Tip: Met de OO Cream kun je je huid op een natuurlijke manier beschermen tegen de eerste voorjaarszonnestralen.

Bestel hier het gouden duo in 50 ml

Bestel hier het gouden duo in 100 ml