Deze uitgebreide behandelingen zijn gericht op het verbeteren van je huidconditie. We passen verschillende gezichtsmassage technieken toe.

Gymnastiek voor je huid

Een unieke massage behandeling gericht op het trainen van de gezichtsspieren. De massage wordt ervaren als ontspannen en toch intensief. Met als resultaat een verbetering in stevigheid, minder zichtbare rimpels en fijne lijntjes en een verbeterde huidconditie.Wil je op een natuurlijke manier je huid verbeteren zonder botox en ingrijpen? Geniet dan van de gezichtsgymnastiek voor je huid.

Duur: 45 min
Prijs: 60,00

 


Ayurvedische hoofd- en gezichtsmassage

Onlangs hebben wij een massage cursus gevolgd in het aanleren van een Ayurvedische hoofd- en gezichtsmassage.

Stress is de grootste boosdoener van huidveroudering. Daarom vind ik het geven van een goede massage een van de belangrijkste onderdelen van een gezichtsbehandeling. In combinatie met natuurlijke producten geeft een gezichtsmassage geweldige huid verbeterende resultaten. Dit is één van de redenen waarom de Ayurveda mij aanspreekt.

Ayurveda is een natuurgeneeskundig gezondheidssysteem en komt uit India.Het geven van massages is een van de behandelmethoden binnen de Ayurveda. Een Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie en heeft een heilzame, medicinale werking. De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en zorgt voor meer balans. Het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

De massage:

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • Helpt bij klachten en vermindering van o.a. rugpijn, nekklachten, RSI, Whiplash,reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn

De Ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Tijdens de massage maken we gebruik van een ruime hoeveelheid warme olie, waarbij de hoofdhuid ook wordt meegenomen. Het haar wordt dus vet, houdt hier rekening mee.

Duur: 45 min
Prijs: 60,00

 


Facial Cupping

Facial cupping is een intensieve gezichtsmassage met behulp van ‘cuppings’ voor het verstrakken en verstevigen van de huid. De massage is intensief, maar wordt niet als pijnlijk ervaren.

Facial Cupping is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de traditionele oosterse geneeswijze die meer dan 3000 jaar oud is.

We beginnen de behandeling met een reinigingsritueel, vervolgens brengen we de Intense Oil aan en stimuleren we de lymfe d.m.v. ontspannende en afvoerende lymfedrainage grepen. De massage wordt afgesloten met kalmerende qua ha stenen

Voor een unieke ‘feel good’ ervaring

Resultaat:

– Vermindering van spierspanningen en vochtophopingen, voor een gladde stralende huid
– Verbetering in kleur, structuur, stevigheid, doorbloeding
– Verzacht littekens
– Ontspanning en stress verlagend

Duur 45 min.
Prijs: 45,00