Aanbieding!

Vochtboost combipakket

65,00

Voelt je huid ruw, trekkerig of schilferig aan? Dat is niet zo vreemd, want zon, zee, wind en chloor drogen je huid enorm uit. Daarom hebben we een vocht-boost combi pakket voor je samengesteld.

Categorie:

Beschrijving

Voelt je huid ruw, trekkerig of schilferig aan? Dat is niet zo vreemd, want zon, zee, wind en chloor drogen je huid enorm uit. Daarnaast zorgt UV-licht voor een snellere veroudering van de huid. Het elastische bindweefsel wordt aangetast waardoor je eerder last krijgt van rimpeltjes, verkleuring en vlekjes. En dat wil je natuurlijk niet! Tijd om de vochtbalans te herstellen en je huid goed te hydrateren. Daarom hebben we een vocht boost combi voor je samengesteld.

Vochtboost combipakket: Le Masque Anti-soif Hydratant + Serum Anti-soif van Absolution

Masker Anti-Soif Hydratant van Absolution is een diep hydraterend masker en herstelt het vochtgehalte met 111% in gemiddeld 1 uur! Daarnaast helpt dit masker om de fijne lijntjes op te vullen en het huidoppervlak te verzachten.

Met het biologische serum Sérum Anti-Soif van Absolution is je huid minimaal 8 uur lang gehydrateerd en krijgt je huid haar elasticiteit en zachtheid weer terug. Mix het serum met je dagcrème om de huid extra te voeden!

In onderstaande video vertel ik je er meer over