Le Soin Repulpant Gezichtsmasker

39,60

Biologisch geconcentreerd jeugd activerend masker

Beschrijving

Le Soin Repulpant Gezichtsmasker

Echte huidverzorging voor een jeugdige huid. Le Soin Repulpant Gezichtsmasker is een cocktail met hydraterende, herstellende en kalmerende ingrediënten.

Gezichtsmasker ook geschikt voor mannen

Het niet reinigen van de huid is één van de oorzaken van huidproblemen bij mannen. Overtollig vet, dode huidcellen, afvalstoffen en bacteriën vormen een laagje op de huid. Reinig je de huid niet goed, dan ziet je huid er door dat laagje minder fris en gezond uit. Dat laagje kun je door alleen spoelen met water niet oplossen of verwijderen. Ook raken de poriën verstopt, kunnen ontstekingen ontstaan, en vallen lijntjes en rimpels meer op.

Gebruik

Breng het product aan op een gereinigde huid en laat het 10 – 15 minuten inwerken. Spoel het met lauwwarm water af en smeer je huid vervolgens in met een dag- en/of nachtverzorging. Bekijk hier alle gezichtscrèmes voor vrouwen en hier alle gezichtscrèmes voor mannen.

Tip: Voor een intensieve behandeling breng je het masker s’ avonds aan en laat je het 10 – 15 minuten inwerken. Masseer vervolgens het overgebleven product in op je huid. Je zult wakker worden met een heerlijk zachte, verzorgde en frisse huid!

Wil je meer weten over gezichtsverzorging voor mannen? Bekijk dan mijn blogs op L’Homme. Deze website is gericht op de biologische huidverzorging voor mannen.

Extra informatie

Milliliters