Le Soin des Mains Handcrème

19,80

Biologische hand- en nagelcrème

Categorieën: , ,

Beschrijving

Biologische Handcrème Le Soin des Mains

Le Soin des Mains Handcrème is perfect voor het herstellen van nagels en handen die beschadigd zijn door kou, zon, zeep, en nagellak. Le Soin des Mains, herstelt, voedt, verheldert en gaat ouderdomsvlekken tegen. Ook versterkt het de nagels. Bevat nori, zoethout en zin, Aloen vera en shea butter (werken hydraterend en herstellend) en rozenbottelolie en jojoba-olie (zorgen nog voor extra voeding en hydratatie).
De nori-alg is een nieuw alternatief voor chemische uv filters. In combinatie met zoethoutextract gaat het ouderdomsvlekjes tegen. Deze handcrème geeft de handen een beschermend laagje, zonder vet aan te voelen en heeft een heerlijke citrusgeur.

Combineer Le Soin des Mains Handcrème

Zijn je handen op dit moment erg droog en gevoelig of wil je dit voorkomen? Dan raad ik je een biologische handzeep in combinatie met een biologische handcrème aan. De biologische handzeep van Absolution is een goed voorbeeld. Dit is een heerlijke, frisse zeep met een rijk, verzorgend schuim. Zonder uitdrogende bestanddelen en boordevol natuurlijke, biologische ingrediënten, die de huid met respect behandelen. Een weldaad voor uw lichaam, handen én gezicht. Bekijk hier mijn YouTube-video over het gebruik van deze biologische handcrème en handzeep.

Meer weten over droge handen en de werking van zeep? Lees dan mijn blog: droge handen door handen wassen