Winterverzorgingspakket: handzeep, handcrème en lippenbalsem

52,35

Zijn je handen en lippen op dit moment erg droog en gevoelig of wil je dit voorkomen? Dan raad ik je deze biologische handzeep, handcrème en lippenbalsem aan

Categorie:

Beschrijving

Zijn je handen en lippen op dit moment erg droog en gevoelig of wil je dit voorkomen? Dan raad ik je deze biologische handzeep, handcrème en lippenbalsem aan.

Handzeep Le savon noir, met tea tree heeft naast een diep reinigende werking ook een schimmeldodende en antibacteriële werking en is op basis van propolis, actieve kool en Tea tree. Bovendien bevat de zeep heerlijk geurende patchouli, cipres en sinaasappelolie

Handcrème Le soin des mains 40 ml, een herstellende biologische handcrème, perfect voor het herstellen van nagels en handen die beschadigd zijn door zeep. Gaat daarnaast ouderdomsvlekken tegen. Bevat nori, zoethout en zin, Aloe vera en shea butter (werken hydraterend en herstellend) en rozenbottelolie en jojoba-olie (zorgen nog voor extra voeding en hydratatie).

De nori-alg is een nieuw alternatief voor chemische uv filters. In combinatie met zoethoutextract gaat het ouderdomsvlekjes tegen. Deze handcrème geeft de handen een beschermend laagje, zonder vet aan te voelen en heeft een heerlijke citrusgeur.

Le Baume, biologische lippenbalsem, beschermt, verzorgt en herstelt de lippen en andere droge gebieden van handen en gezicht.

Zorg goed voor je handen, ze verdienen het beste op dit moment!

Meer weten over droge handen en de werking van zeep? Lees dan mijn blog: droge handen door handen wassen