Droge huid pakket: Core Cleanser en Rose Gold Oil

105,00

Dit droge huid pakket is speciaal samengesteld om de gevoelige en droge huid te voeden. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral geschikt voor de huid die last heeft eczeem, psoriasis of acne.

Het droge huid pakket bestaat uit:

  • Core Cleanser van Jane Scrivner (voedende gezichtsreiniger)
  • Rose Gold Oil van Jan Scrivner (gezichtsolie voor de gevoelige en rijpere huid)

Beschrijving

Dit pakket bestaat uit de Jane Scrivner Core Cleanser en Rose Gold Oil.

Over de Core Cleanser 

CORE Cleanser, voedende reinigingsbalsem is geschikt voor een huid die gevoelig reageert op etherische oliën en daarnaast last heeft van eczeem, psoriasis of acne. De core cleanser bevat geen geur, ideaal te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer je gewoon niet houd van een product met een ‘geur’ erin.

Boodschap: – Het bevat ALLES waar Jane Scrivner voor staat, maar zonder de essentiële oliën en een beetje meer van de belangrijke-oliën.

Ongeveer 30% van de talg van onze huid is een natuurlijke wasester, met bacteriën welke ook andere bacteriën helpt doden en tegelijkertijd een barrière vormt voor het vasthouden van vocht en bescherming. We beginnen deze natuurlijke wasester na verloop van tijd te verliezen, waardoor onze huid er droog en dof gaat uitzien.

Jojoba Oil is een gouden vloeibare was die de natuurlijke aanmaakt van was van de huid nabootst en diep in de lagen van de huid kan doordringen om de barrièrefunctie aan te vullen en te herstellen.
• Rijk aan huid herstellende vitaminen A, B, D en E

• Rijk aan EFA’s (essentiële vetzuren) Omegas 6 & 9 om huidcellen te regenereren en beschadigd huidweefsel te herstellen.

• Droogt niet uit

• Krachtige antioxiderende eigenschappen.

• Brengt talgproductie in evenwicht

•  Dringt door tot in de huidmatrix en brengt voedingsstoffen naar deze lagen.

•  Kalmeert en vertraagt ​​de stofwisseling en voorkomt zo versnelde huidveroudering en behoudt de barrièrefunctie.

Geschikt voor alle huidtypes, deze reiniger is een combinatie van biologische Jojoba-olie
en bijenwas. Reinigt, verstevigd en brengt de huid weer in balans.

Over de Rose Gold Oil Gezichtsolie 

Een absolute huidverzorging. Een extreem vrouwelijke olie. Speciaal voor de gevoelige en rijpere huid. Jojoba-olie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en brengt alle huidcondities in balans. Beide geven ook een tonic en adstringerend effect en verzachten, hydrateren en verminderen roodheid door vergrote bloedvaatjes.

De olie kan ook gebruikt worden als parfum of voor een goed humeur.

‘This skin attar is a partnership made in beauty heaven.’

Breng een kleine pomp aan op de kussentjes van je vingers, warm op en druk zachtjes en kloppend aan op het gezicht. Houd je handen over je neus en adem de heerlijke geur langzaam en diep in